Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szeretsz jobban: az...

Mit szeretsz jobban: az embereket, vagy az állatokat? Már több embertől hallottam, hogy az állatokat jobb szereti.

Figyelt kérdés

Nem tudtam hova írjam a kérdésem, ez tűnt legmegfelelőbbnek.

Csak ugy érdekelne :).

2011. ápr. 2. 15:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim ***** válasza:
87%

Aki itt antiszociálisozik annak fogalma sincs mit jelent a szó. Baromira nem arról volt szó, hogy utálják az embereket, jobban szeretik volt a kérdés, de ha már itt tartunk soha nem kezdenék olyan emberrel, aki nem szereti az állatokat. A lelki minőséget mutatja az,hogy hogyan állunkhoz azokhoz az élőlényekhez, akik ránk vannak utalva és felelősek vagyunk értük.

Szexről pedig szó sem volt a kérdésben. Szerintem minimum szöveget értelmezni kellene megtanulni, mielőtt ilyen módon ócsárolunk másokat.

2011. ápr. 2. 16:18
 32/120 anonim ***** válasza:
44%
Pontozásháború:)
2011. ápr. 2. 16:21
 33/120 anonim ***** válasza:
92%
Ha meg farkasokról van szó, meg mindenféle állatról, akkor ez emberre is érvényes. Biztos itt mindenki kivétel nélkül minden embert szeret :) Nem is nagyon tudok szavakkal jellemezni néhány hozzászólást. Alapból hogy mondhatja emberszeretőnek magát valaki, aki képes így beszélni ok nélkül a másikkal? És ti hiszitek magatokat rendben levőnek..atyaisten..
2011. ápr. 2. 16:21
 34/120 anonim ***** válasza:
78%
Engem pl sokkal jobban letaglóz egy állat halála mint egy emberé, itt persze az állatkínzásra gondolok, szegényke nem tud védekezni, és bántják. Igazából a családomat imádom, a kutyámat imádom, és van olyan ember akinél jobban szeretem a kutyámat mert egy kis tündérke. Az emberekkel sincs bajom, nagyon sok barátom van akiket szeretek, és mindent megtennék értük. Nem lehet választani állatok és emberek között, mindkettőben van jó és rossz.
2011. ápr. 2. 16:24
 35/120 anonim ***** válasza:
84%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:17

Ez a válaszoló vagyok.

Tovább olvastam a kommenteket. Hát ez kész vicc! KOmolyan:D

Egy ilyen egyszerű kérdésre ilyen válaszokat adni...Na ezért vannak többen , akik az állatokat szeretik jobban mint az embereket:).

Akik az állatokat ócsárolják, bántottak titeket valaha vagy miért vagytok ilyenek?:D

Ja igen minden állatszeretőt egy kalap alá kell venni miszerint mindegyik:drogos,magányos,antiszociális(igaz, hogy sokan itt fogalomzavarban szenvednek de nem baj...).

Röhej, amit itt sokan levágtak.:D

Ja és én az állatokra sosem úgy tekintettem, hogy kihasználhatom őket mert gyengébbek...Valami primitív emberfaj írta ezt, amire csodálkozóan néztem muszáj volt erre még válaszolnom.

És még annyit, hogy van pár ember az életemben akiket szeretek és megbecsülök.

2011. ápr. 2. 16:24
 36/120 anonim ***** válasza:
34%
Gyulai kolbász. Próbáljátok ki.
2011. ápr. 2. 16:25
 37/120 anonim ***** válasza:
87%
Tényleg szánalmas ez a drogosozás. Meg hogy biztos nincs kapcsolata, meg ronda. Biztos nagyon szereti az embereket,aki ilyet ír. Kész vicc,hogy mennyire ellent mondanak maguknak.
2011. ápr. 2. 16:26
 38/120 anonim ***** válasza:
67%

ma 16:05

Nem azok elcsökevényesedett agyúak, akik az állatokat szeretik, hanem te. Röhej, hogy jobbnak tartod magad másoknál, pedig pont te vagy egy antiszociális, nulla empátiával rendelkező, rosszindulatú genny.

2011. ápr. 2. 16:27
 39/120 anonim ***** válasza:
24%
Én pl az elején leírtam hogy imdom az állatokat,de nem szeretem jobban az állatokat(mint fajt) mint az embert. Csak a ti roggyant agyatok hiteti el veletek azt, hogy az állat szeret benneteket és azt hogy akik az embereket szeretik jobban,máris utálják az állatokat.
2011. ápr. 2. 16:27
 40/120 anonim válasza:
83%

Nem vagyok se nő, se ronda, de akkor is az állatok. Nem tudom miért.

Talán azért mert rengetek olyan videót látni, történeteket hallani, mikor az ember, OKTALANUL, csak SZÓRAKOZÁSBÓL halálra kínoz egy állatot, vagy akár egy másik embert.

És ha látok egy beteg állatot, és egy beteg embert (persze olyat, akit én nem ismerek) akkor az állatot jobban sajnálom. De ez szubjektív. Ennyi 15/f

2011. ápr. 2. 16:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!