Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem kell hibáztatni,...

Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.

Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész

2011. ápr. 1. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
60%

20:06

Ez elég paradox lett, nem gondolod?

2011. ápr. 28. 21:17
 82/83 anonim ***** válasza:
12%
Paradox lehet,de igaz mert csak oda megy a harmadik ahol szivesen fogadják.
2011. ápr. 28. 21:32
 83/83 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy saját tapszatalatomból mondom ezt,mert engem is megcsaltak elég durván,csak hát én beismertem, hogy az én saram is volt az,mert ha én nem a csak a AV lettem volna elfoglalva,nem igy történt volna...Ergo egy kiegenysúlyozott boldog kapcsoltba a harmdik bese juthat,mert a felek egymásra figyelnek és nem kifelé mennének.
2011. ápr. 28. 22:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!