Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem kell hibáztatni,...

Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.

Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész

2011. ápr. 1. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
91%

De neked nem az ELŐZŐ kapcsolatából van gyereke!!! Melletted van felesége! Ezt kellene belátnod. Nem előtted hagyta ott a feleségét, hanem miattad!

Egyszerűen nem értem, hogy hogyan bízhatsz meg benne ezek után ?!

2011. ápr. 1. 11:57
 32/83 A kérdező kommentje:

Mert az nagyon jót tesz a 3 éves kisgyereknek h az apját szidja neki,meg olyanokat mond h utálja,és az ő hibája h elment otthonról az apja. ott voltam a párommal mikor hívta a felesége h a kislánya mondania akart vmit. Sírt a kislány h jó lesz,és h jöjjön haza,és ne utálja. mert az anyja ezt mondja neki. Páromat is teljesen kikészíti ez az egész helyzet. Nem bír már a feleségével együtt élni sem.

Én bolondnak tartom a feleségét,de nem szidnám a kisgyerek elött,sőt! még a párom elött se mondtam soha egy rossz szót sem róla.

33/83 anonim ***** válasza:
75%

Én féjres asszonyként azt mondom, hogy olyan nincs,hogy valaki "szétszed" egy családot! Ha valamit szét lehet szedni, akkor az már régen rossz. Senki nem tart pisztolyt a férjem fejéhez,hogy megcsaljon. Főleg, ha nem csak egyszeri dolog volt, hanem viszonyt folytat!

Ha velünk ez megtörténne, én válnék. Sajnos én olyan vagyok,hogy soha a büdös életben nem tudnám lenyelni és minden nap a fejéhez vágnám. Annak meg úgy is az lenne a vége,hogy szétmegyünk. A gyereknek sem hiszem, hogy jobb, ha veszekedésben nő fel, vagy ha Uram bocsá, apuka nem változik és majd kamasz korában azt hallja minden sarkon,hogy ki az apja aktuális szeretője!

Mert nehezen hiszem,hogy aki hónapokig viszonyt tart fent, az meg fog változni. És nem a szeretőt bántanám. Ha tudott róla,hogy vagyunk, ha nem! Ő csak egy független nő. A férjem az aki nem független, neki kellene ezt észben tartani!

De kérdező! Azért vigyázz a pasival. Elég nagyot hazudott. Az sem elképzelhetetlen, hogy nem akar válni, csak neked adja be,hogy az asszony nem akar. Így kényelmes lesz neki,mert tudja,hogy nem fogod elhagyni és a családja is megmarad! Hogy derült ki,hogy nős?

34/83 anonim ***** válasza:
75%
Remélem anyádék büszkék lesznek rád meg a fogadott unokára :D :D :D :D
2011. ápr. 1. 11:59
 35/83 anonim ***** válasza:
96%
Nézzük reálisan a dolgokat. Van egy hazudós, családos pasi, aki annyira puhap*csű, hogy el sem mer válni, inkább a könnyebb utat választja, és félrek*r. Te egy ILYEN emberrel akarsz együtt lenni? Azt hiszed, hogy téged nem csalna meg az első adandó alkalommal? Fiatalság naivság, de ennyire? Attól kezdve, hogy megtudtad az igazságot, mégsem dobtad ki a francba, te is bőven hibás vagy. Ha igaz is, amit a férfi a feleségéről mond (bár egy ilyen notórius hazudozó esetében ebben is kételkednék), akkor is még az ő férje, és minden joga megvan ahhoz, hogy kiakadjon. És nagyon úgy tűnik, hogy a kedves pasas nem szándékozik válni, mert már rég megtette volna. Az egyetlen jó döntés az, ha megszakítasz vele minden kapcsolatot, és a következő esetnél jobban figyelsz. Ha el is válnak, nem nyersz semmit. Nem éri meg ebben a helyzetben szenvedni.
2011. ápr. 1. 11:59
 36/83 anonim ***** válasza:
83%

na, akkor nézd innen a helyzetet:

30 körüli nő vagy, van egy szépen berendezett lakásotok, a férjeddel közösen felépített életed. van egy szép, egészséges kislányotok.

jön egy 20 éves kiscsaj, és elkezd "harcolni" a férjedért.

nem lennél egy kicsit idegbajos? szerintem de.

inkább szégyelld el magad, ahelyett, hogy a feleségével balhézol és elhordod őt mindennek.

legyen már benned némi tisztesség! ha eddig nem volt...

2011. ápr. 1. 12:00
 37/83 anonim ***** válasza:
97%

Én jártam ilyen cipőben,és tapasztalatból mondom,hogy nagyon megbántam az egészet. 10 évvel ezelőtt nekem is volt egy nős pasim és egy kisfia is. Pont ugyan ez volt. Még a feleség szülei is fenyegettek.A pasi meg csak ígérgetett,hogy elválik. Ez az ígérgetés 2,5 évig tartott.Addig amíg én bele nem fáradtam,és majdnem tönkre tettem magam. Nem tudtam elviselni,hogy vele fekszik ,vele kel.Végül találkoztam egy másik fiúval akivel el tudtam felejteni,és megszerettem. A nős pasas akkor kezdett igazán csak kapadozni utánam. Akkor már egyből válni akart. Csak akkor már késő volt,és nem is bántam meg. Azóta férjnél vagyok,és van 2 gyönyörű gyerekünk. A nős pasi is a feleségével van ,és neki is van még 1 családja. Azóta is félrelép ezzel azzal.

Hát szerintem még most hagyd ott,és keress olyat akivel új életet kezdhetsz.

38/83 anonim ***** válasza:
79%
Kis hülye vagy még! Megértem a feleséget, és azt is hogy válni akar, mégpedig olyan módon, ahogy. De csak áltatod magad, mert egy férfi nem hagyja ott a családját egy ilyen kis pics@ért. Ráadásul meg is alázkodsz, mert amint megtudtad, hogy felesége és gyereke van, nem szimplán egy párkapcsolatban él, azon nyomban véget kellett volna vetned a kapcsolatotoknak! Egy, büszkeségből, kettő, lelkiismeretből, hogy nem teszel tönkre egy családot, mert előbb-utóbb neked is lesz, és rossz lesz egyedül maradnod egy kisgyerekkel, férj, társ, pénz és segítség nélkül, csak mert egy kis hülye elszedte tőled. Ha csak nem ez a sorsod, és életed végégig más embereket teszel majd tönkre, és csak szexre kellesz majd... Szerintem gondolkodj el ezeken a dolgokon, mert senki nem dicsért meg eddig a tettedért, nem mondták, hogy ez az, így tovább, harcolj érte kislány!
 39/83 A kérdező kommentje:
ő mondta el,hogy beszélnünk kell,és akkor leültetett és elmondta. Először elküldtem a francba,h hozza rendbe a házasággát.de aztán bizonygatta h ezt már nem lehet,és szeret(ezt érzem is),és h legyek mellette. Én pár napig gondolkodtam,de aztán úgy döntöttem h végigcsinálom vele,hisz szeretjük egymást
2011. ápr. 1. 12:01
 40/83 anonim ***** válasza:
99%

8 hónapig nem jutott eszébe, aztán egyszer csak beszélnünk kell?

Mi van, meglátott titeket valaki? Hidd el, biztos nem magától vallotta be.

2011. ápr. 1. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!