Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem kell hibáztatni,...

Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.

Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész

2011. ápr. 1. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
De a lényeg az h elmondta,és ő velem akar lenni. csak a felesége nem akar bele egyezni a válásba
2011. ápr. 1. 12:04
 42/83 anonim ***** válasza:
95%

De értsd már meg , hogy olyan nincs hogy "nem tudok elválni" !!! Aki el akar válni, el is fog. És többet nem kérhet tőle a nő, mint amennyi jár neki, és nem tilthatja el a gyereket tőle (kivéve ha alkoholista vagy drogos), vagy rossz hatással lenne a gyerekre!

Ezt értsd már meg!!! Nem igaz, hogy ennyi eszed sincs.

Olyan nincs , hogy nem tudok elválni, csak olyan, hogy nem akarok.

2011. ápr. 1. 12:04
 43/83 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem egyezik bele, attól még elválasztják tőle!!! NEM ÉRTED???????
2011. ápr. 1. 12:05
 44/83 anonim ***** válasza:
84%
Hát, téged kár győzködni, iszonyat ostoba vagy.
2011. ápr. 1. 12:05
 45/83 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Az, hogy ki kit hibáztat, valójában huszadrangú kérdés. Az ilyesmi csak egy rövid ideig tűnik fontosnak, aztán ahogy rendeződnek a dolgok, már nem érdekel senkit az, amin korábban esetleg föl volt háborodva.

Nálatok inkább az a baj, hogy ez a helyzet soha nem fog rendeződni. Ezt nem elkeserítésből írom, hanem tapasztalatból.

Nem az első eset lenne a tietek, mikor egy férfi elválik és új házasságot köt, csakhogy. Itt az egyik nagy probléma az, hogy hazudott neked. Nem kicsit, nagyon. Nyolc hónapon (!) keresztül, egy olyan alapvető fontosságú dologról, hogy van egy felesége meg egy gyereke. Gondolod, ezek után igazat mond bármiben is? Akár neked, akár a feleségének?

A másik dolog, hogy itt nem neked kell küzdened. Szép dolog, hogy kiállsz a szerelmed mellett, de a házasságához semmi közöd. Ezt neki és a feleségének kell lerendeznie egymás között. Ilyen szempontból elég gáz, hogy az asszony a szüleiddel akar tárgyalni (nekik aztán végképp mi közük az ő házasságukhoz?). De az nem kevésbé gáz, hogy a szüleid még nem is tudják, kivel vagy együtt ennyi ideje, meg hogy milyen terveitek vannak.

A férfi titkolózik előtted, te titkolózol a családod előtt, a feleség a szüleiddel akar beszélgetni a férje helyett, és láthatóan SENKI nem tudja érdemben kezelni a kialakult helyzetet. Amit még tovább nehezít, hogy van egy szerencsétlen gyerek is.

Ha azt gondolod, hogy csak el kell intézni a válást, aztán boldogan élhettek, sajons tévedsz. A kedvesed továbbra is a gyereke apja marad, és a gyereknek van egy anyja is. Az sem valószínű, hogy a jövőben soha senki nem hazudna vagy titkolózna a másik előtt. Csak próbáld egy kicsit elképzelni, hogy azt, ami most van, egész hátralévő életedre is választanád? Mert javulni nem nagyon fog a helyzet, legfeljebb más miatt lesz majd újabb és újabb konfluktus. De lesz, nem is kevés, hiszem már az elején rossz a hozzáállás.

Javaslom, ne várd meg, amíg idáig fajulnak a dolgok. 20 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy már most elrontsd az életed. Az ő házasságuk, annak minden bajával együtt, az ő dolguk, nem neked kell megoldani, még közvetetten sem. Ezért nem érdemes felőrlődni! Csodálkoznál, ha tudnád, mennyi jó dolog várhat még rád az életben, enélkül a férfi nélkül, meg a zavaros házassága nélkül.

N32

2011. ápr. 1. 12:06
 46/83 anonim ***** válasza:
88%

"nem hiszem sem kell hogy én vagyok az egyetlen olyan ember aki olyan pasival kezd közös életet........."

Sajnos nem. Bár te lennél az egyetlen, de vagytok annyian mint kutyán a bolha.

A párodat sem kell félteín, nagy színész lehet.

Ha majd elmúlik a rózsaszín köd, vagy megjön az eszed rájössz.

2011. ápr. 1. 12:06
 47/83 anonim ***** válasza:
91%

MÁr bocsi, de szerintem nem az a lényeg, hogy elmondta.

Képzeld el: Együtt éltek, terhes vagy / már van közös gyereketek. Élsz a rózsaszín ködben. Erre hazajön, közli, hogy üljetek le, beszélnie kell veled. Elmondja, hogy 8 hónapja mást is dug rajtad kívül. Szerinted ebben az a lényeg, hogy elmondta?!

Szerintem a 8 hónap!

2011. ápr. 1. 12:07
 48/83 A kérdező kommentje:
Igen,de akkor mit csináljon ha a felesége egész családja azt fogja mondani h ő rendszeresen verte a feleségét,és agresszív ezért rossz hatással lenne a gyerekre. Így akarja elérni h ne láthassa. Párom már el is költözött otthonról a testvéréhez,de hiába akarja látni a kislányt az anyja nem engedi. meg otthon hűlyíti a gyereket. Mindenáron azt akarja a felesége h költözzön haza a párom
 49/83 anonim ***** válasza:
90%

"nem akarom elválasztani a gyerekétől" -írod Kérdező.

De az Édesanyjától sem lehet elszakítani. Neked jól esett volna, ha kitépnek 3 évesen? ugye nem.

Kezdj új életet! ez nem jó sehogy!!!!!!!

erre nincs jó megoldás, lásd be. 4 embert tönkretesz- nincs az a szerelem,ami ezt túlélné!

50/83 anonim ***** válasza:
66%
*félteín = félteni
2011. ápr. 1. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!