Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?
Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.
Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész
Komolyan mondom ...ezt nem hiszem el.
Szerinted miért titkolta hogy felesége van?????? Mert csak "arra" kellesz neki. Szerinted elválik? NEM!!! Te már beletörődtél ebbe a helyzetbe azzal, hogy még vele vagy!!!!
Majd szerinted otthagyja a feleségét aki gondolom főz, mos, takarít, neveli a gyerekét...miattad? Egy 20 éves kis hülye miatt? Istenem, hogy te milyen buta vagy. Én nem tudom, hogy tudsz úgy élni, hogy a férfi akit szeretsz más mellett alszik el. Ha szeretne, már régen együtt lennétek.
Egy dolgot tudok mondani: úgy kell neked. Vállaltad, hogy nős, kisgyerekes pasasod van, gondolhattad volna, hogy nem lesz sétagalopp. Nehogy már még neked álljon feljebb, hogy az asszony nem néz rád jó szemmel...
Keress független pasast.
És nem zavar, hogy a feleségét is megdugja? Nem csak téged?
És z nem zavar, hogy minden nap egy ágyban alszanak el?
Milyen ember vagy te Jézusom....
MI a sz@rt csináltatok 8 hónapig, hogy nem derült ki, hogy családja van.
Mint mondtak a haverjai. Vagy nem ismered,csak őt? Elég felszínes lehet ez a hú de nagy szerelem.
Egy ilyen pasit ki kell dobni. 10 év múlva te leszel a feleség, akiről fűt-fát összehazudik majd a szeretőjének. És akkor te mit fogsz csinálni?
Te majd észreveszed a jeleket korábban? Téged nem fog megcsalni? Téged nem fog elhagyni?
Tedd már fel magadnak ezeket a kérdéseket!
Tudtam h nem lesz sétagalopp,de arra se gondoltam h ilyen nehéz lesz. Nem gondoltam volna h a nő majd állandóan sms-ekkel bombáz,h ilyen meg olyan k.urva vagyok,meg h az otthoni vezetékes számunkat fogja hivogatni,h beszélhessen a szüleimmel. Persze mikor anyu vagy apu veszi fel akkor nem szól bele,ha meg én veszem fel akkor mondja h "add az anyádat meg mondom neki h egy mocskos kis k.urva vagy". nem normális az a nő.
Párom már el költözött otthonról,most a testvérénél lakik,de a felesége nem engedi h a kislánya közelébe menjen,csak ha hazaköltözik
20 évesen egy ilyenbe belemenni...olyan buta vagy.
Szerinted veled nem fogja ugyan ezt csinálni? Nem fog megcsalni? Dehogynem....majd ha te 30 leszel, jön a következő feszes seggű 20 éves kislány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!