Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem kell hibáztatni,...

Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?

Figyelt kérdés

Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.

Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész

2011. ápr. 1. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
80%

Komolyan mondom ...ezt nem hiszem el.

Szerinted miért titkolta hogy felesége van?????? Mert csak "arra" kellesz neki. Szerinted elválik? NEM!!! Te már beletörődtél ebbe a helyzetbe azzal, hogy még vele vagy!!!!

Majd szerinted otthagyja a feleségét aki gondolom főz, mos, takarít, neveli a gyerekét...miattad? Egy 20 éves kis hülye miatt? Istenem, hogy te milyen buta vagy. Én nem tudom, hogy tudsz úgy élni, hogy a férfi akit szeretsz más mellett alszik el. Ha szeretne, már régen együtt lennétek.

2011. ápr. 1. 11:30
 12/83 A kérdező kommentje:
Jó,8 hónap után mondta el hogy van családja,de kérte h segítsek neki végig csinálni ezt az egészet. Én harcolni fogok a szerelmemért! De már egyre nehezebben viselem a zaklatásokat,teljesen felőröl ez az egész.
2011. ápr. 1. 11:32
 13/83 anonim ***** válasza:
93%

Egy dolgot tudok mondani: úgy kell neked. Vállaltad, hogy nős, kisgyerekes pasasod van, gondolhattad volna, hogy nem lesz sétagalopp. Nehogy már még neked álljon feljebb, hogy az asszony nem néz rád jó szemmel...

Keress független pasast.

2011. ápr. 1. 11:34
 14/83 anonim ***** válasza:
86%
Első válaszoló vagyok: hidd el kislány, hogy ennél nagyobb átbszást nem tudott volna csinálni a faaszi, hogy behazudta, hogy nem nős. Szerintem ez bőven kimeríti az őszintétlenség fogalmát. Te abban vagy hibás, hogy egy ilyen hazugságot elnéztél neki és igenis az, hogy tudva tudod már, hogy nős és mégis vele vagy, az LEALACSONYÍTÓ!!! Ha ennyire szereted és elnézed neki a hazugságát, akkor fektesd két vállra: mondd meg neki, hogy addig ne keressen, amíg nem rendezi a kapcsolatát (azaz be nem adja a keresetet). Az meg, ha akkora marha, hogy hagyja zsarolni magát a felesége által, az meg nem a te problémád, hanem az övé. Ha kellesz neki, akkor jóváteheti a hazugságát azzal, hogy most nem mamlasz, és nem hagyja zsarolni magát.
2011. ápr. 1. 11:35
 15/83 anonim ***** válasza:
85%

És nem zavar, hogy a feleségét is megdugja? Nem csak téged?

És z nem zavar, hogy minden nap egy ágyban alszanak el?

Milyen ember vagy te Jézusom....

2011. ápr. 1. 11:36
 16/83 anonim ***** válasza:
94%

MI a sz@rt csináltatok 8 hónapig, hogy nem derült ki, hogy családja van.

Mint mondtak a haverjai. Vagy nem ismered,csak őt? Elég felszínes lehet ez a hú de nagy szerelem.

Egy ilyen pasit ki kell dobni. 10 év múlva te leszel a feleség, akiről fűt-fát összehazudik majd a szeretőjének. És akkor te mit fogsz csinálni?

Te majd észreveszed a jeleket korábban? Téged nem fog megcsalni? Téged nem fog elhagyni?

Tedd már fel magadnak ezeket a kérdéseket!

2011. ápr. 1. 11:37
 17/83 A kérdező kommentje:

Tudtam h nem lesz sétagalopp,de arra se gondoltam h ilyen nehéz lesz. Nem gondoltam volna h a nő majd állandóan sms-ekkel bombáz,h ilyen meg olyan k.urva vagyok,meg h az otthoni vezetékes számunkat fogja hivogatni,h beszélhessen a szüleimmel. Persze mikor anyu vagy apu veszi fel akkor nem szól bele,ha meg én veszem fel akkor mondja h "add az anyádat meg mondom neki h egy mocskos kis k.urva vagy". nem normális az a nő.

Párom már el költözött otthonról,most a testvérénél lakik,de a felesége nem engedi h a kislánya közelébe menjen,csak ha hazaköltözik

2011. ápr. 1. 11:39
 18/83 anonim ***** válasza:
86%

20 évesen egy ilyenbe belemenni...olyan buta vagy.

Szerinted veled nem fogja ugyan ezt csinálni? Nem fog megcsalni? Dehogynem....majd ha te 30 leszel, jön a következő feszes seggű 20 éves kislány...

2011. ápr. 1. 11:42
 19/83 anonim ***** válasza:
99%
eltudom képzelni hogy ez a pasi rajtad kívül még más lányokat is hülyít. figyelj, 8 hónapig hazudott, nem volt őszinte, átvert, aztán beközölte hogy van egy felesége (lehet amúgy azért mondta el, mert azt gondolta akkor otthagyod a francba, és végre leráz, és nem lesz annyira bűntudata). na de majd mi lesz ha te idősödsz? téged is le fog cserélni, a hátad mögött fog kavarni más lányokkal, naiv vagy ha elhiszed szeret téged, meg szerelmes. ha az lenne már rég otthagyta volna a családját, mert ilyen a szerelem, több ilyen eset létezik, hogy valaki lelép. de ő még a nővel van, nem akarja otthagyni, kényelmes neki a házasságuk, talán még szereti is a feleségét. lépj ki ebből a kapcsolatból, mert elítélendő amit csinálsz, főleg így, hogy van egy gyerekük is. én ha megtudnám a pasimról hogy házas úgy kivágnám a francba mint macskát szarni, mert egy hazudós ember akiben a büdös életben nem tudnék többé megbízni. 20 évesen lehetne már eszed, de úgy gondolkozol mint egy 15 éves aki éppen "szerelmes".
2011. ápr. 1. 11:43
 20/83 anonim ***** válasza:
97%
Kedves Kérdező, ha van egy csepp eszed, még most kiszállsz ebből az egészből, ha nem akarsz további bonyodalmakat! Hidd el, pár hónap múlva megbánod az egészet! Nem lehetsz olyan naiv, hogy azt hiszed, hosszú távon boldog lehet az életed egy ilyen pasi mellett? Lehet itt bárkit hibáztatni, a tények akkor sem változnak: adott egy nálad jóval idősebb kisgyermekes férfi, aki ha válik, ha nem, egyikből sem jön már jól ki.. a gyereke megérdemli (örökre!) az apja lelki és anyagi törődését a válás után is. Képzeld el a napjaitokat: esetleg nagy nehezen összehozva egy kis albérletben, amit nyögve tudtok fizetni, várod majd haza a kis párodat minden 2. hétvége után, amit nélküled, a gyerekeivel töltött, és közben te vagy a "gaz csábító", aki egy idő után lehet, hogy már a pasinak sem lesz olyan vonzó...? Ezt akarod 20 évesen? Tényleg ezért akarsz harcolni? Képes vagy mindent elfogadni, ami ezzel együtt járna? Tedd fel őszintén magadnak a kérdést, és rá fogsz jönni, hogy nem erre van szükséged.
2011. ápr. 1. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!