Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?
Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.
Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész
Mondom hogy nem tudtam h nős,ha ezt előre tudom akkor nem megyek bele,de nem tudtam. Mikor kiderült akkor meg már nagyon benne voltam a kapcsolatba. Először nagyon kiakadtam,de aztán ugy döntöttem h nem fogom feladni. Én bízok benne,szeretem és ő is szeret.
A felesége a kisgyereknek is olyanokat mond h az apja utálja őt,meg h miatta ment el. Nem normális. A párom mondta h legszívesebben elperelné a feleségétől a gyereket,h mi nevelhessük,de nem lenne esélye erre.
NE a feleséget szidd, annyira látszik, hogy rá akarod húzni az egész balhét. Nem jön be.
Még hogy az apa nevelje a kislányt a szeretőjével? Neked nem sülne le a bőr a képedről? Ha olyan komoly a szerelem, úgyis ki fog derülni, mi volt a helyzet, imádkozz, hogy megnyíljon a föld alattad és elsüllyedhess!
Kedves Kérdező!
Kezdj új életet, most, 20 évesen nem késő!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!