Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?
Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.
Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész
és miből gondolod, hogy amiket a pasid összehord a feleségéről az igaz?
mert nagy része masszívan kamu-szagú
Szerinted, ha együtt maradtok, megoldódik így ez a helyzet, eltelnek évek, mi lesz? A kislányt néha-néha elviszitek magatokkal, aki téged gyűlölni fog, hisz elvetted az apukáját Tőle és az anyukájától, a volt feleség szintúgy utálni fog, és továbbra sem lesz nyugtod/tok tőle, ami szépen megrontja majd az idilli kapcsolatot.
És még egy kérdés? Mit szeretsz te ebben a pasiban? Azt hogy őszinte, határozott, szeret téged és mindent meg is tesz érted? Komolyan kérdezem, írd le légyszíves!
Hiába mondja azt a feleség,hogy rendszeresen veri,és agresszív.A férfi meg mást mond. Be is kell bizonyítani.Egyébként meg ha gyerektartást kér,akkor láthatást is engednie kell. Nézz csak utánna.
Nem akar válnia a pasi sem,csak téged etet.
Miért nem hozzád költözött??? Talán nem akarja bántani a feleségét még ezzel is??
De ne gondoljuk már azt a nagy lila ködben,hogy ha a kérdező most elhagyja a pasit, akkor az visszamegy a családjához és élnek boldogan, nem lesz több botlása. Viccnek is rossz. Ha nem a kérdezővel, akkor mással fogja csalni.
Akármilyen szépen felépített életem is lenne, nem viselném el,hogy az páromnak x év alatt, x szeretője legyen. Ennél a büszkeségem többet ér!
De az már nem is a kérdező dolga, hogy mi lesz a férjjel és a feleséggel, ha ő netalán tán kilép a szeretői kapcsolatból és utána nem hallanak egymásról.
Ő arra kíváncsi, miért hibás ő a dologban. (Na vajon?) És nem azt kérdezi, hogy na mi legyen, megtudtam, hogy a párom nős pasas, harcoljak érte vagy dobjam ki?
Lássuk be, van különbség.
Írtad,hogy a feleség nem dolgozott sosem.Akkor eddig miből éltek? A férj tartotta el őket? A feleség csak a gyest+ a családit kapja? Mert Te ezt állítod kedves kérdező.Ha pedig gyedet kap a feleség ami azért több akkor dolgozott a baba előtt.
Ha Te is dolgozol ,akkor te nem kapsz annyit mint az a feleség aki sosem dolgozott??????
Ezek szerint. Mert a férj őket el tudta tartani,téged már nem?????
12:21nek
A kérdésben van egy másik kérdés is:
"Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész"
Annyi olyan választ,és vissza kérdezéseket kaptál,hogy ezeken ha egy kicsit is elgondolkozol akkor rájössz Te is,hogy a pasi akit szeretsz az nem akar válni.
Ha pedig nem akkor tényleg nagy az a rózsaszín köd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!