Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?
Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.
Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész
Huh, nem olvasom el a válaszokat, mert... nem.
De ezen az oldalon ilyen kérdést feltenni.... Hát, bátor vagy, az biztos! :)
És csak hogy kapjak egy kis lepontozást, mármint a többi válaszolótól... Harcolj, ha szeretitek egymást.
Szerintem te magadnak se mered bevallani, hogy mennyire buta vagy, hogy még ezzel az emberrel vagy.
Most kit akarsz meggyőzni? Egyáltalán nincs igazad. Semmiben amit leírtál.
Az egész egy nagy kamu és baromi nagyot fogsz koppanni ha ebben a kapcsolatban maradsz.
ha én lennék a "párod" felesége, félholtra vernélek. tudod miért? nem azért mert a férjem olyan marha, hogy hónapok óta kefélget téged titokban, hanem azért, hogy egy életre megtanuld, SOHA NEM PISZKÍTUNK MÁSOK KAPCSOLATÁBA!
mikor megtudtad, hogy házas és gyerek is van, azonnal szakítanod kellett volna.....
megéri aeked, hogy a szeretőd (mert egyelőre még más párja s nem a tied) gyereke, feleség, fél családja (anyós se lesz kibékülve veled) utáljon s minden adódó alkalommal felhányják, hogy egy ócska rib.anc vagy, mert szédszedtél egy családot? még ha nem is kellett sok, hogy szétszedd, s nem csak te vagy hibás neked fogja hányni mindenki, el tudnád viselni éveken át? feleségéhez hozzáköti a kislánya, míg a világ ki fog csinálni, ahogy a pasas is ki fog csinálni, mert téged miért ne csalna meg? eleve te is csalásból "származol" neki
térjél már észhez, 8 oldalon át mindenki azt mondja neked, hogy fuss amerre látsz, s hagyd a fenébe a hazug disznót, s te még mindig véded
A szüleid ismerik a párod de azt nem tudják, hogy családos ember hát szép..
Kíváncsi lennék mit szólnál ha 30 felett leszel, férjjel, gyerekkel és szép élettel, aztán egy 20 éves kis csitri belekavar az életetekbe! Te is biztos úgy zavarnád el ahogy csak lehet, mert nem a semmiért voltál ennyi időt a pároddal, szültél neki és építettetek közös jövőt! Gondolj bele, hogy a párod most is hazudhat! Még is szerinted ha 8 hónapig megtette most mért ne tenné? Mért nem mondta el akkor, hogy van felesége? Nem az első pillanatban szeretett beléd, tuti, hogy csak d.ni akart, szóval ez nem lehet kifogás, hogy nem akart elveszíteni.
Másrészről ha nem tudod felfogni 20 éves fejjel(ami elég szomorú), hogy azonnal ott kellett volna hagynod amint megtudtad, hogy nős akkor nagy probléma van Veled! Te sem tűrnéd, hogy szétszakítsák a családod ugyanúgy mint most nem akarsz elszakadni a párodtól, viszont Te később jöttél mint a felesége szóval HAGYD OTT NAGYON GYORSAN!
Na mindegy csak felidegesítem magam ezen, komolyan 18 évesen több eszem van mint Neked 20 évesen :S
Sajnállak, mert szerelmes vagy és vak!
Ez a férfi becsapott, és most manipulál téged a "Nem tudok elválni, mert..." szövegével.
Aki el akar válni az elválik, nem olyan egyszerű ám ráfogni valakire a verést, meg asszonytartást kérni stb...
Ködösít a szerelmed, nem is kicsit.
Ahogy én látom a helyzet, az az, hogy te is kellenél neki, mert szerelmes vagy fiatal és megértő, és kellene az asszony is, illetve nem kellene, csak a fickó gyáva és nem meri felvállalni a változást. Jó ez már így neki, ahogy van. A megunt házaság, amibe színt visz a szerető.
Így neked is hazudik meg a feleségének is.
A férfi téged egyszerűen manipulál és kihasznál.
Ha olyan fontos lennél neki, akkor elválna és kész. Aki válni akar, elválik. Ennyi! Ne etessen meg a dumájával, mert hazugság.
A nős férfiak mindig ezzel jönnek, hogy nehéz válás lenne stb...
Az a helyzet, hogy nem vagy olyan fontos neki, hogy elváljon, vagyis nem vagy olyan fontos neki, mint ő neked.
Sajnálom, de a "harcolni fogok a szerelmemért" csak egy romantikus illúzió.
Te harcolnál, de ő nem tesz semmit.
Én a helyedben szakítanék vele, és megmondanám neki, hogy újrakezdhetjük, de tiszta lappal. Váljon el, költözzön el, és akkor hívjon fel téged. Addig pedig ne keressen. Ez lenne az egyetlen korrekt megoldás.
Ha ezt tennéd meglátnád, mennyire is vagy fontos számára.
Kívánom neked, hogy minden a legjobban alakuljon.
És ne hagyd magad kihasználni!
Hogy miért téged hibáztat mindenki? Mert hibás vagy! Hiába nem a harmadik fél hibáztatható egy kapcsolat megromlásáért, azért mégiscsak belerondítottál egy kapcsolatba, amihez még akkor sincs jogod, ha az a házasság rossz!!! Ezt kéne felfognod! A pasi hazudott neked 8 hónapon át, majd bánatos kiskutyaszemekkel bevallotta, te meg a lábai elé omlasz, és iszod minden szavát? Sajnálatos.... De nagyon fiatal vagy még, ezért inkább sajnálni kéne téged a naivságodért. Meg fogod bánni, ha úgy döntesz, harcolsz ezért a sóherért, aki ugyanúgy megcsal majd téged tíz év múlva egy húszévessel.
Én azt vallom, hogy egy ember jelleméről sokat elárul az is, hogy pl. hogy viselkedik az exével, a szüleivel, a barátaival. Ha képes a feleséget ilyen helyzetbe hozni, hazudozni, félrek**ni, akkor ne sok jóra számíts! Kutyából nem lesz szalonna!
Én egyébként soha az életben nem kezdenék nős emberrel, mert nem alacsonyodok le odáig, hogy bárkinek is a játékszere legyek. Soha, érted? soha! Ha nős pasinak kellenék - amennyiben egyedülálló lennék -, akkor először is elküldeném melegebb éghajlatra! Ha márpedig harcolna értem, mert valami csoda folytán tényleg szeret, akkor közölném vele, hogy "jó, találkozunk, amikor már hivatalosan is elváltál". Sose látnám többet, az fix. :-D De amúgy sem mennék bele ilyenbe, taszít és undorít ez a helyzet.
Egyszer megesett velem, hogy családos emberbe szerettem bele. Sose volt köztünk semmi, de egyfolytában magamat hibáztattam, és ostoroztam magam, hogy hogy csinálhatok ilyet. Pedig semmit nem csináltam, és az érzéseiről sem tehet az ember. Lelkileg nagyon szar időszak volt.
SOHA NEM PISZKÍTUNK MÁSOK KAPCSOLATÁBA!
Belepiszkatinak abba a felek maguk,különben esély nem lenne a harmadiknak is odapiszkitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!