Miért engem kell hibáztatni, meg szidni mert van egy nős pasim?
Mikor megismertem a páromat nem tudtam h nős,ő nem akarta elmondani mert nem akart elveszíteni. 8 hónap után mondta el h van egy felesége,meg 3 éves kislánya. Először kibuktam,de mivel szeretem őt vele maradtam. Közös megegyezéssel szeretne válni,de az asszony nem egyezik bele. Engem hivogat,h szálljak le a férjéről,tönkreteszek egy családot,mert csak egy 20 éves kis pi.csa vagyok,ugyis meg fogom unni a párom. A felesége a szüleimet akarja felkeresni h neveljenek meg. Anyámék nagyon idegesek lennének ha kiderülne h a párom nős.
Miért baj az ha harcolni akarok a férfiért akivel szeretjük egymást? A feleség nem akar belemenni a válásba,már 30 éves,de még életében egy napot sem dolgozott. A páromnak meg is mondta h be adja a válást,akkor nem láthatja a kislányát,és anyagilag is anyit fog tőle lehuzni amennyit csak tud,h ő ne tudjon velem közös életet kezdeni. Már kezd felőrölni ez az egész
Úr isten kérdező, te tényleg nagyon hülye vagy, ilyen nincs hogy nem tud elválni, meg majd a feleség nem engedi hogy lássa a gyereket, meg asszonytartás, meg kutyaf*sza... Már 20an leírták hogy ezek a dolgok nem így működnek, de te tovább szajkózod a hülyeséget amivel beetetett a drága szerelmed. Neked átmosták az agyad b*sszus.
"Miért nem hozzád költözött??? Talán nem akarja bántani a feleségét még ezzel is??"
Azért mert a kérdező még anyucival és apucival él természetesen. És azt várja hogy a feleség önként és dalolva adja át a vagyont, hogy odaköltözhessen a pasihoz.
Ne haragudj, de én sem fogok bíztatást írni.
Én megértem, hogy te 8 hónapig nem tudtál róla, de amikor elmondta, akkor kellett volna szakítanod. Ez így lett volna korrekt. Innentől 2 dolog történhetett volna: 1) soha többet nem hallasz róla, 2) elválik magától és utána újra megkeres. Ennyi.
A feleséget meg ne hibáztasd! Itt ő is egy áldozat. Teljesen mindegy, hogy elkövethetett hibákat ah ázasságában! ha csak a tökéletes házasságok működnének, akkor az régen rossz lenne. Mégha követett is el hibákat, a férjének le kellett volna vele ülnie megbeszélni, javítani a dolgokon és ha nem megy, elválni ÉS CSAK UTÁNA ÚJ NŐ UTÁN NÉZNI! Pláne, hogy gyerek és HITEL van! Tudod te mit jelent egy lakáshitelt,a mit az ember sokszor egy életre vesz fel, fizetni?! Tudod te mit jelent egy gyereket felnevelni? Az ember amikor valakivel összeköti az életét és közös jövőt tervez, akkor azt úgy tervezi, hogy KÖZÖSEN fogják a kötelezettségeket csinálni. Nem úgy, hogy majd egyedül is fizetem a hitelt és egyedül látom el a gyerekem, mert egy 20 éves lánnyal a férjem összejön. Ennél undorítóbb cserben hagyást még nem láttam! De igen... amikor terhest hagy el a párja! Talán ez az egy undorítóbb! Kicsit próbáld meg elképzelni, hogy te vagy az ő helyébe: összeházasodsz valakivel és elterveztek egy jövőt autóval, lakással, 1 gyerekkel. Felveszitek a lakáshitelt mondjuk 15 évre... havi 60 ezerért és lassan jön a gyerek is, ami újabb lelki-anyagi megterhelés. És akkor a férjed azt mondja, hogy talált egy másik 10 évvel fiatalabb lányt, és mostantól felrúgja az eltervezett közös jövőt. Nem érdekli, hgoy te gondoskodtál róla, elláttad, szültél neki egy gyereket, nem érdekli, hogy egyedül kell a gyerekkel, a napi gondokkal, a munkakereséssel, a hitel felével stb megbírkóznod. Őt egy dolog érdekli, hogy a 10 évvel fiatalabb lány csinosabb és vele még nem merültek fel olyan problémák, amik melletted. Jah, hogy sosem éltek együtt és nincs gyerekük? arra már nem gondol, hogy talán ezért nem merültek eddig fel a problémák! hiszen az a lány (mivel nem élnek még együtt) nem veszekszik, amikor részegen tér haza, nem veszekszik, amikor részegen agresszívebb (nem ismered a párodat eléggé, szerintem nem hazudik az asszony a verésről! sosem voltál abban a helyzetben, mint ő, amikor a férjed azt hiszi, hgoy a tulajdona vagy és bármit el kell viselned!), nem veszekszik amikor semmit nem segít a ház körül, nincs vita a xaros pelenkákból, a gyerektápszerből, a havi számlákból... hiszen nem élnek együtt.
Mit gondolsz, ha összeköltözöl a pároddal... mikor fognake előbújni ezek a konfliktusok?? nagyon hamar. Az ilyen buta lányok pár hónappal a válófélben levő ffivel való összeköltözés után rájönnek, h a feleségnek igaza volt! és gyorsan el is hagyják a ffit!
amúgy meg igaza volt annak, aki azt írta, hogy sosem fogsz/fogtok a feleségtől megszabadulni, hiszen anyagilag, a gyerek miatt össze lesztek kötve végig! ha már most nem bírod a gyűrődést... hogy fogod 3 év múlva, 10 év múlva, 15 év múlva! a válással nem fognak a gondok megoldódni... csak újak leszenk: gyerekláthatás, pénzküldés, stb.
Nagyon ostoba vagy, ha a feleséget hibáztatod, és a ffi mellett maradsz. nagyon meg fogod bánni :( és külön szomorú, hogy nem hiszed ezt el az itt (nem épp kedvesen) irogató válaszolóknak. Attól,m ert nem kedvesen írnak, sajnos igazat írnak!
Sajnálom a feleséget és a gyereket :(
utolsó honnan szedted te azt h azt várom h a feleség önként és dalolva otthagyja a vagyont? :O
Igen,én még otthon lakok,és azért se költözött ide a párom mert nem akartam ha szüleimet még jobban zaklassák.Elég nekik a hivogatások hogy nem szólnak bele a telefonba,még sok is. Meg hát ők nem tudják h van felesége a páromnak.
Eddig a párom fizetéséből éltek,ő fizetett mindent,a felesége csak a családi pótlékot,meg a gyest kapja. De már a párom sem keres annyit mint mikor vették a házat(hitelre),meg össze házasodtak a feleségével. A szülei sokat segítenek nekik fizetni a hitelt,meg h jól éljenek. A párom azt mondta h le fog mondania lakásról a gyerek javára,és mivel a felesége nem tudná a fizetni a hitel felét,ezért ő fogja fizetni az egészet,és gyerektartást nem fizet. De a felesége azt akarja h fizesse a hitelt is,meg a gyerek tartást és asszonytartást is. Nem fogja fel h nem keres már úgy a párom mint régen,és ennyi mindent nem tud egyedül fizetni neki. Így is sokat segítenek a nekik a szülők.
A párom még sose vált most honnan kéne tudnia nem ugy van az h a feleség mond vmit,és akkor egyből neki hisznek. Főleg h tanukat is állítana. Hisz a legtöbb helyen azt olvasni hogy a bíróság szinte mindig az anyának hisz
Attól,hogy még sosem vált,lehet intelligens és használhatja az agyát arra,amire való,vagyis gondolkodhat.A bíróság dolga az anyagi dolgok rendezése és a láthatás.A bíróság fogja eldönteni,hogy mennyi lesz a gyerektartás és kinek mi jár a közös vagyonból.Nem neki kell a hitellel machinálni,hanem be kell adni a válókeresetet és onnantól kezdve minden TÖRVÉNYESEN meg lesz oldva.A láthatás úgyszintén.Nem kell egyezkedni az anyával,hanem rá kell bízni a bíróságra,hogy eldöntse mikor lehet a gyerekkel.A bíróság anyapárti,de hülyeségeket nem vesz be és az állítást bizonyítani is kell,például látlelettel.
Ha már ő nem gondolkodik,mert lehet nincs mivel,akkor tedd meg helyette te és vedd rá,hogy végre tényleg válljon el,ne csak hitegessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!