Babát "várok", hogy mondjam el a szüleimnek, barátomnak? Mi legyen a sulival?
Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. Január közepén, pont peteérésemkor történt 1 baleset, kiszakadt a gumi. 1 nappal később el is mentem esemény utániért, bőven benne voltam a 72 órában, de nem jött meg a menzim. Vártam 1-2 hetet, majd csináltam tesztet, és pozitív lett... Képtelen voltam elmondani bárkinek is, inkább egyből mentem nőgyógyászhoz, aki megerősítette a dolgot.. Elmondta, hogy mik a lehetőségeim, de szinte nem is emlékszek, annyira kétségbe voltam esve.
Azóta sem merem elmondani senkinek sem, pedig muszáj lenne, mert nem tudom még, hogy megtartsam-e, és lassan kifutok a 12 hétből...
16/L
Bocsánat, hogy belszólok..és távol álljon tőlem, hogy rábeszéljelek vagy le valamiről, de többszáz ember vár örökbefogadható kicsire..bocsánat, hogy ezt így közlöm..de én is ebben a cipőben járok. Nagyon sok embert tudnék mondani, aki boldogan fogadná örökbe a kicsidet, köztük én is. Mindent megadnék egy kicsi babáért, akinek minden szeretetemet adhatnám, mert nincs sajátom.
Jól gondold meg, hogy mit döntesz. Minden jót kívánok és remélem egyenesbe fog jönni az életed!
én is ugy születtem,hogy anyám a 17et még nem töltötte be...
otthagyta a sulit (akkor még lehetett),elment dolgozni amikor 1 éves voltam,bölcsis lettem,utána leérettségizett levelezőn.
amikor betöltötte a 18at,összeházasodtak
amikor sulis lettem,egyetemre ment meló mellett
nagyimék sosem segitettek,ritkán vigyáztak rám
meg lehet csinálni,csak elszántság kell
Ha örökbeadás mellett döntöl,akkor a Gólyahír Egyesület segít neked szülőket találni születendő kisbabádnak!Rögtön születés után örökbefogadó családba kerülhet a pici,nem kerülne intézetbe!
Elvetetni nem vetetném el..hisz ő már egy telejsen kifejlett emberke,akinek megvan keze,lába..és dobog a szíve..és egy abortusz után nem biztos,hogy későbbiekben sikerülne teherbe esned!
Gondold át..beszélj szüleiddel,barátoddal..!Szorítok,hogy a leghelyesebben döntsél!
A válasz megírásának időpontja: ma 21:34
Szerinted nem szedik szét? dehogy nem... Járj csak utána :) vagy írd be google ba hogy abortusz és nézd meg a képeket akár :) nem hiába vannak ott kis testrészek darabokban...
21.:34 2-es ismét:
Ha úgy gondolod döntésed után e-mailben felvehetjük a kapcsolatot.
Köszönöm, hogy meghallgattál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!