Babát "várok", hogy mondjam el a szüleimnek, barátomnak? Mi legyen a sulival?
Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. Január közepén, pont peteérésemkor történt 1 baleset, kiszakadt a gumi. 1 nappal később el is mentem esemény utániért, bőven benne voltam a 72 órában, de nem jött meg a menzim. Vártam 1-2 hetet, majd csináltam tesztet, és pozitív lett... Képtelen voltam elmondani bárkinek is, inkább egyből mentem nőgyógyászhoz, aki megerősítette a dolgot.. Elmondta, hogy mik a lehetőségeim, de szinte nem is emlékszek, annyira kétségbe voltam esve.
Azóta sem merem elmondani senkinek sem, pedig muszáj lenne, mert nem tudom még, hogy megtartsam-e, és lassan kifutok a 12 hétből...
16/L
20:50es úgy értette, hogy ha a védekezés meg a 72órás ellenére megfogant a babád, akkor Ő nagyon meg akar születni, biztosan dolga lesz a világban.
Én is pont egy ilyen baleset során fogantam, 72órás tabletta után. Anyukám 15 éves volt. Őt a nagymamám támogatta a döntésében, és az is igaz, hogy akkoriban könnyebb volt a lakáshoz jutás, mert csak fel kellett iratkozni, 3év múlva kaptak is. A mai világban más szelek fújnak...
Azonkívül gondolj bele, hogy milyen továbbtanulós terveid voltak, mert azokat most egy időre elfelejtheted, ha megtartod a babát. Én sokszor elgondolkozom azon, hogy mi lett volna anyukám sorsa, ha befejezi a sulit, akkor nem kéne most kulimunkát végeznie, lehetett volna rendes szakmája...
Minden jót kívánok Neked, és azt is, hogy a lehető legjobb döntést hozd!
Minnél előbb ülj le a barátoddal és a szüleiddel beszélni, mert tényleg nagyon fogy az időd, főleg ha nem akarod megtartani a babát.
Anyukád biztos nem fenegetésként mondta, hogy kidob, csak aggódik érted és nem szeretné, hogy ilyen fiatalon anyuka legyél.
Nehéz arra válaszolni, hogy-hogy mond el a szüleidnek és barátodnak mert Te ismered őket jól, Te tudod, hogy kell lassan "beadagolni" a dolgokat nekik. Egy biztos, ne azzal kezd rögtön, hogy "Anya terhes vagyok" mert ilyen hirtelen tökre le sokkolnád Őt. Csak apránként.
A sulit pedig folytasd ott, ahol abbahagytad, emiatt nem kell ott hagynod!
El fogok mondani.. Holnap vagy holnapután. Még erőt gyűjtök, addig barátomnak mondom el..
Nem tudom mikor jött meg, eléggé össze-vissza a ciklusom a súlyom miatt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!