Babát "várok", hogy mondjam el a szüleimnek, barátomnak? Mi legyen a sulival?
Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. Január közepén, pont peteérésemkor történt 1 baleset, kiszakadt a gumi. 1 nappal később el is mentem esemény utániért, bőven benne voltam a 72 órában, de nem jött meg a menzim. Vártam 1-2 hetet, majd csináltam tesztet, és pozitív lett... Képtelen voltam elmondani bárkinek is, inkább egyből mentem nőgyógyászhoz, aki megerősítette a dolgot.. Elmondta, hogy mik a lehetőségeim, de szinte nem is emlékszek, annyira kétségbe voltam esve.
Azóta sem merem elmondani senkinek sem, pedig muszáj lenne, mert nem tudom még, hogy megtartsam-e, és lassan kifutok a 12 hétből...
16/L
Szerintem sem nagyon rendeződött a helyzet, azért nem ír. :( Sajnálom a kislányt.
Annak ütött legjobban a válasza, aki azt írta, hogy bárhogyan is dönt, élete bizonyos szakaszaiban mindegyik döntését meg fogja bánni.
Igaz.
Most biztos nem fogjátok elhinni, de elvetéltem.
Hétfőn reggel nagyon rosszul éreztem magam és véreztem, szóltam anyának, hogy sajnos terhes vagyok, de valami gond van... Nem is haragudott, egyből bevitt az ügyeletre, elvették a babát és tegnap délutánig bent tartottak.
Fogalmam sincs, hogy örülnöm kéne vagy sírnom...
Azért köszönöm a válaszokat, a szüleim nem is b*sztak le, hanem normálisan megbeszéltük, barátom még mindig nem tudja, de amint találkozok vele elmondom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!