Babát "várok", hogy mondjam el a szüleimnek, barátomnak? Mi legyen a sulival?
Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. Január közepén, pont peteérésemkor történt 1 baleset, kiszakadt a gumi. 1 nappal később el is mentem esemény utániért, bőven benne voltam a 72 órában, de nem jött meg a menzim. Vártam 1-2 hetet, majd csináltam tesztet, és pozitív lett... Képtelen voltam elmondani bárkinek is, inkább egyből mentem nőgyógyászhoz, aki megerősítette a dolgot.. Elmondta, hogy mik a lehetőségeim, de szinte nem is emlékszek, annyira kétségbe voltam esve.
Azóta sem merem elmondani senkinek sem, pedig muszáj lenne, mert nem tudom még, hogy megtartsam-e, és lassan kifutok a 12 hétből...
16/L
Még mindig nem értem a problémátokat.. :/
Lementem sírva szólni anyának, hogy nagyon vérzek és görcsöl a hasam, azt mondta,hogy biztos megjött. Mondtam, hogy ez elég lehetetlen, mert terhes vagyok csak féltem szólni, és azonnal beültetett a kocsiba és bevitt a kórházba. Azóta csak azért b*szott le, mert nem mertem szólni.
Miért olyan hihetetlen ez? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!