Babát "várok", hogy mondjam el a szüleimnek, barátomnak? Mi legyen a sulival?
Barátommal lassan 2 éve együtt vagyunk. Január közepén, pont peteérésemkor történt 1 baleset, kiszakadt a gumi. 1 nappal később el is mentem esemény utániért, bőven benne voltam a 72 órában, de nem jött meg a menzim. Vártam 1-2 hetet, majd csináltam tesztet, és pozitív lett... Képtelen voltam elmondani bárkinek is, inkább egyből mentem nőgyógyászhoz, aki megerősítette a dolgot.. Elmondta, hogy mik a lehetőségeim, de szinte nem is emlékszek, annyira kétségbe voltam esve.
Azóta sem merem elmondani senkinek sem, pedig muszáj lenne, mert nem tudom még, hogy megtartsam-e, és lassan kifutok a 12 hétből...
16/L
Őszintén szólva én nem nagyon szeretném elvetetni... Csak nem tudom, hogyan szerezzek pénzt miközben majd babázok...
Gazdagok vagyunk, de ennyire nem szeretném lehúzni a szüleimet, és ha mégis adnának, hogyan hálálnám meg?...
huhh!
erre nem tudok mit mondani! csak erőt kivánok de nagyon sokat!:)
remélem minden rendbe lesz veletek!!!
és annyira kegyetlen az élet, h aki akar annak nem jön össze a gyerek aki meg nem akar annak meg jön a pici!
majd azért ird meg, h h sikerült a bejelentés:)
és drukkolok:))
Azért vagyok felelőtlen, mert nem nagyon szeretném elvetetni?
Szerintem akkor vághatnád ezt a pofámhoz, ha nem is védekeztem volna..
Mihamarabb mondd el otthon, te megtettél mindent, ami tőled telt. Védekeztetek, ami csődöt mondott, eseményutánit vettél be, ami szinte biztosan meggátolja a teherbe esést, és mégis megtörtént.
A szüleid biztos ki lesznek akadva, de ez bárkivel megtörténhet. Nagyon nagy peched volt!
Semmiképp sem javasolom, hogy megtartsd a babát, még ha szívesen foglalkoznál is vele. Túl fiatal vagy.. Neked még sok dolgod van az életben, mielőtt gyereket vállalnál.
Persze ezt a családoddal közösen fogjátok eldönteni, de ha tényleg ennyire óvnak a teherbe eséstől, akkor eszükben sincs támogatni az unokájukat, és neked is egészen más jövőt szánnak, mint hogy tiniként szülővé válj.
Beszélj velük, akár már ma este! Egy hét múlva sem lesz könnyebb eléjük állni, de addig kifutsz az időből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!