Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A szerelmedet...

Kit választanál? A szerelmedet vagy a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehet választani. Én most mégis ezt kérem tőletek.

Kit, és miért?

2011. márc. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
59%
A gyerekemet egyértelműen. Olvastam, hogy valaki olyat írt, a majdnem felnőtt gyerekét eldobná az új párjáért. Hát ez gusztustalan, már ne haragudj, remélem, nincs gyereked.
2011. márc. 23. 10:47
 72/81 anonim ***** válasza:
70%

Kedves utolsó, nem az a szülő undorító aki a párját választja a felnőtt gyereke helyett, hanem a gyerek akinek csak azért van még mindig "szüksége" anyucira vagy apucira mert 20-30 éves létére még mindig rajtuk élősködik.

Személy szerint én egyetértek azzal a hozzászólóval aki azt írta, míg kicsi a gyerek a gyereket, de ha már felnőtt korú akkor a páromat választanám.

2011. márc. 23. 10:59
 73/81 anonim ***** válasza:
Kinek mi a felnőtt. Az a válaszadó azt írta, 17 éves már felnőtt, mikor egy ennyi idős még bőven gyerek. Egy 21-2 éves esetében már más lenne egy kicsit a helyzet. Mellesleg mi az, hogy választani? Kidobnád a gyerekedet az utcára és befogadnád a pasidat?
2011. márc. 23. 11:36
 74/81 anonim ***** válasza:
Egyébként 20 évesen nem értem miért lenne baj, ha valaki a szülein "élősködik".
2011. márc. 23. 11:37
 75/81 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem teljesen egyértelmű. Valóban helyzettől függ.

Tegyük fel, van egy apa, egy kisgyerek, és egy éppen szülő nő. Akkor kit mentsenek meg, az anyát, vagy a picit? Ebben az esetben az apa a két gyermeke között választana. Nő vagyok, anya, de a férfi helyében (és csak akkor), az anyát választanám, hiszen a nagyobbik gyereknek szüksége van rá. De ha én feküdnék ott, egyértelműen a gyereket mentsék és ne engem.

A férjem és a gyerekem között (ha ő az apa), el sem tudom képzelni, miért kéne választanom. De ha mégis nekem kéne eldöntenem, hogy melyikük élje túl, azt mondanám, mindketten, haljak meg én helyettük.

Ha így sem menne, a gyerek élje túl, de akkor én biztosan diliházba kerülnék.

Ha van már gyerekem, és az új pasiról van szó, aki nem akarja őt, akkor a gyermekem választanám.

Ha azért kéne választanom, mert az apa bántalmazza valamilyen módon, akkor is a gyerekem választanám.

De! Ha lenne egy kamaszom, és az új párommal harmonikus lenne a kapcsolatunk, és a gyerek kizárólag lázadásai miatt akarna elválasztani, azt nem hagynám olyan egyszerűen. Mindent megtennék a férfi érdekében, de ha nagyon nem menne, ez esetben is a gyerekem az első.

Viszont, ha lenne egy halálosan beteg gyerekem, akinek az apja adhatna csak szervet, amibe belehalna (tudom, ilyen nem engedélyezett, csak a példa kedvéért), és a gyerek ezzel kapna még egy kis időt, de a betegsége nem múlna el, akkor elengedném a kicsit, hiszen csak többet szenvedne.

Belegondolni is rettenetes...

2011. márc. 23. 14:36
 76/81 anonim ***** válasza:
Utolsó szépen megfogalmazta, valahogy így gondoltam én is.
2011. márc. 23. 16:19
 77/81 anonim ***** válasza:
Igen, a 14:36-tal értek egyet én is.
2011. márc. 23. 18:07
 78/81 anonim ***** válasza:

hát az én anyukám a szerelmét választottam 3 éve és mivel ő nem szeretett minket intézetbe adott a hugommal, és összeházasodtak, és anyukám szólt neki is egy gyereket, legalábbis én így tudom, nem biztos, azóta nem találkoztunk amikor 3 éve egy este kihívott a konyhába és megmondta hogy neki nem kellünk már mert van akit jobban szeret és gyereket annyit szól amennyit akar de férje csak ő lehet mert őt szereti :/

15

2011. márc. 23. 21:50
 79/81 anonim ***** válasza:
21:50- Jézusom, ez a sztori tényleg igaz? Nem tudom elképzelni ezt egy anyáról! Előtte is éreztette ezt veletek, vagy váratlanul jelentette be?
2011. márc. 23. 22:12
 80/81 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóképp jártam. Anyám más kontinensen, apámat alig látom, én pedig a nagyszüleimmel élek. De ilyenekről jobb nem is beszélni.
2011. márc. 23. 22:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!