Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A szerelmedet...

Kit választanál? A szerelmedet vagy a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehet választani. Én most mégis ezt kérem tőletek.

Kit, és miért?

2011. márc. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Most a szerelemre úgy gondolok, hogy férjetek/feleségetek. Jó házasság, vagy kapcsolat. Életetek szerelme.
2011. márc. 22. 23:04
 12/81 anonim ***** válasza:
47%
A szerelem csak a hormonok játéka....az anyaság annál sokkal több....
2011. márc. 22. 23:05
 13/81 anonim ***** válasza:
66%
akinek gyereke van, az a gyereket tartsa többet saját magánál... felelős vagy érte, és ha otthagyod a saját boldogságodért, egy söpredék vagy, ennyi
2011. márc. 22. 23:07
 14/81 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is gyerek. Ha jó a házasság, akkor ö is így gondolja. Az enyém jó hála istennek.
2011. márc. 22. 23:07
 15/81 anonim ***** válasza:
33%
Ez helyzetfüggő. Pl ha 2 éves kisfiam lenne és választanom kellene, hogy elhagyom őt és az apját egy másik férfiért, akibe beleszerettem, akkor a gyereket választanám. De ha mondjuk van egy majdnem felnőtt 17 éves gyerekem, az apjával elváltunk, a gyerek nem bírja az új páromat, az apját viszont imádja és az apja is őt, és lakhatna nála is. Akkor lehet, hogy a páromat választanám, mármint úgy hogy nem szakítanám meg a kapcsolatot a gyerekemmel, de úgymond átpasszolnám az apjának.
2011. márc. 22. 23:08
 16/81 anonim ***** válasza:
28%

23:08!

Látszik, hogy nincs gyereked.

2011. márc. 22. 23:09
 17/81 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen a gyereket ! Szerelmet bármikor lehet találni de gyereket nem. Pedig sajna tudok ilyet inkább a gyerektől szabadult meg csak hogy vele maradjon a párja . Na azóta se gyerek se párja a pali pár hónap mulva lelépett. Megérte eldobni a gyereket?
2011. márc. 22. 23:10
 18/81 anonim ***** válasza:
Azért megírod mégis, mi ihlette a kérdést?
2011. márc. 22. 23:12
 19/81 anonim ***** válasza:
67%

Kezd nekem kusza lenni a dolog.

...feleségeteket, jó házasság ...

Akkor miért kellene választani ?

Egyébként meg a gyerekemet választanám !

Mert igaz azt nem gondolom, hogy örökké mellettem marad, de lelkiekben talán igen, és mert Ő az én vérem, én akartam, hogy az enyém legyen valamilyen szintem mindig. És neki is legyek én ! Nem ezért akarunk gyereket ?

Egy kapcsolat végetérhet, több szerelem jöhet mehet, ha már ezt kívánja a szerelem, hogy választás legyen, ott valami nem stimmel szerintem.

2011. márc. 22. 23:13
 20/81 anonim ***** válasza:
40%

A gyereket.

Szerintem ez ősi ösztön: az utódok mindennél fontosabbak, ők jelentik a faj fennmaradását. Persze az embereknél ennél sokkal többről van szó.

2011. márc. 22. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!