Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A szerelmedet...

Kit választanál? A szerelmedet vagy a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehet választani. Én most mégis ezt kérem tőletek.

Kit, és miért?

2011. márc. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

23.46....

Nem tudom mivel árultam volna el magamat. És, hogy mit árultam volna el...

Nincsen gyermekem, és szerelmem sem. Független vagyok.

Édesanyámon gondolkoztam, hogy vajon kit választana. A férjét, vagy engem, a már felnőtt gyerekét. Mint már említettem, nem volt semmilyen konkrét eset. Csak kíváncsi voltam, ti kit választanátok. De egyébként, ha már ennyire érdekel, én is gyerekemet választanám.

2011. márc. 22. 23:55
 52/81 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szomorúnak tartom, hogy sokaknak a szerelem a kapcsolat kimerül abban, hogy csak a "hormonok játéka", "egyik jön, másik megy", "bármikor elmúlhat".

Elkeserítő ilyesmit olvasni. Ilyen kevesen tudják, hogy a szerelem ennél sokkal több? Hogy nem elmúlik, hanem egy nagyon különleges, erős szeretetté (bár én még ezt is szerelemnek nevezem)mélyül? Ennyien azzal a rózsaszín köddel azonosítják a szerelmet, amit az elején érzünk és inkább csak szenvedély?

Jó, tudtam, hogy vannak emberek, akik így gondolkoznak, de hogy ennyien, az most ledöbbentett.

Amúgy az anyaságról nagyon szépeket írtok, sok igazság van benne. Az anyaság kezdetén is rengeteg hormonális változás zajlik, ami sok érzelmi változást megmagyaráz, de ott is az érzelmi kötődés már más...

2011. márc. 23. 00:01
 53/81 anonim ***** válasza:

23:55

Ja, én azt hittem egy kisgyerekről van szó!

Ilyen esetben valószínűleg nem merülne fel nálunk ilyen kérdés, mert anyukám, ha ilyen helyzetben lenne, valószínűleg engem választana, de nem hinném, hogy eljutna idáig, mert én, felnőtt, gondoskodásra nem szoruló, önálló emberként már nem várnám el, hogy anyukám hozzám kösse az életét és én mondanám, hogy válassza a szerelmét, ezzel együtt velem sem kellene megszakítania a kapcsolatot, még ha nem is kedvelnénk egymást a párjával.

De minden helyzet más, a tiédet nem ismerem.

2011. márc. 23. 00:05
 54/81 A kérdező kommentje:

Én sem várnám el, hogy engem válasszon. Meg nincs is semmi olyan helyzet. Amikor tini voltam, akkor volt rossz a viszonyom a férjével. Meg sokszor édesanyámmal is, mert elég rossz gyerek voltam...

És ezért érdekelt, ANYÁK véleménye, hogy vajon ők még akkor is a gyereket választanák-e ha az sokszor hazudott nekik, és megbántotta őket.

Tisztában vagyok vele, hogy ezt így kellett volna kiírnom. De nem akartam személyeskedni, nem akartam belemenni a dologba. De ha már így alakult, most akkor "tisztáztam" magam a "támadóim" előtt. Erről ennyit.

2011. márc. 23. 00:13
 55/81 anonim ***** válasza:
a válaszok is bizonyítják, hogy igazi szerelem csak kamasz korban létezik (U) :'(
2011. márc. 23. 00:17
 56/81 anonim ***** válasza:
Ha a gyerekem apja a szerelmem, miert kellene valasztanom koztuk? Ha pedig valaki (szerelmem) arra kenyszeritene, hogy valasszak kozte es a gyerek kozott, akkor egyertelmuen a gyerekem valasztanam.
2011. márc. 23. 00:17
 57/81 anonim ***** válasza:
47%

23:38!21L

Látszik,hogy még nincs gyereked,nem szültél,

max.nagyon szerelmes voltál!

Majd változni fog ez az érzésed is....

2011. márc. 23. 00:22
 58/81 anonim ***** válasza:

00:17

Dehogy! 32 évesen is szerelmes vagyok. :) Ami kamaszkori "szerelmeim" voltak és elmúltak, azok csak a rajongás és a fellángolás kategóriába tartoztak. Az igazi szerelem nem hogy megmaradhat, hanem ha odafigyelünk rá, ahogy érik úgy lesz intimebb, meghittebb, bensőségesebb.

Na, de megyek innen, mert eltértem a témától! Elnézést!

59/81 anonim ***** válasza:
Első 00.:17-nek szólt. :)
 60/81 anonim ***** válasza:
28 évesen 6 éve már és még szerelmes vagyok a férjembe:))
2011. márc. 23. 00:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!