Elhagynád a szerelmedet egy jobb élet reményében?
én elmennék, mert később megbánnám, ha egy pasi végett maradnák. Ez ugy szokott lenni, h veszekedéseknél aztán előjön, h "mert miattad nem mentem el", megronthassa a kapcsolatot, másik részt nem értem, igazán szeretitek -e egymást, te itt maradnál érte és feladnád az álmaid, kérdés h ő mért nem tenné meg érted ugyanezt (tehát mért nem menne veled)
egy jo lehetőséget ne dobj el magadtol egy pasi miatt, még ha ugy érzed most, h szereted, hidd el pasik jönnek-mennek, rád talál még a szerelem (persze sokminden függ attol, hány évesek vagytok és vele képzeled e a jövőt, ha igen, akkor maradj, ha igazán szereted nem éri meg kiimenni, akkor a jövőd mellette van)
Ha szerelmesek vagyunk (mindketten), akkor találunk megoldást.
Az én páromat pl. évek óta csábítgatják Németországba, ahol a mostani fizujának kb. 5-szörösét keresné. De én tanulok még, és azt mondta, nem hagy itt. Viszont én meg vállalom, hogy a diplomázás után megyek vele a világ végére is.
mivel már a férjem így nem mennék, sima akármelyik szerelmemért nem mondtam volna le a nagy lehetőségről. ha maradtam volna, inkább a család miatt, pasi miatt semmiképpen.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!