Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a szerelmedet egy...

Elhagynád a szerelmedet egy jobb élet reményében?

Figyelt kérdés
Feltételezzük, hogy olyan szakmád van, amivel itthon nem nagyon tudsz mit kezdeni, de külföldön lenne lehetőséged. Viszont ideköt egy komoly, 2 éves kapcsolat. A párod nem akar menni. Hogy döntenél?
2011. jún. 27. 19:13
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
86%
Én nrem tartottam vissza páromat,kiment külföldre évek óta együtt éltünk akkor már,most távkapcsolatban nyomjuk,nehéz de a közös jövőnkért kibírjuk.A kapcsolatunk nem a szexről,és egymás seggébe mászásáról szól.Aki meg a megcsalástól fél,sajnos összezárva is félremehet a másik,ha menni akar.
2011. jún. 27. 20:22
 32/50 Falko válasza:
36%

Az aki elhagyja a szerelmét bármiért is, nem is volt szerelmes.

Aki szerelmes, az meg is halna érte, nemhogy ott hagyja pénzért és kényelemért.

2011. jún. 27. 20:23
 33/50 anonim ***** válasza:
53%
Akármennyire is vagyok szerelmes, azért meghülyülni nem fogok. Az életemet áldoznám érte ha úgy adódna, de a kettő nem zárja ki egymást, tehát tuti, hogy mennék. Ezt
2011. jún. 27. 20:32
 34/50 anonim ***** válasza:
*Ezt nem is kell szerintem magyarázni, még ha maradna is miattam, akkor is mondanám, hogy menjen, mert egy külföldi lehetőséget, ami biztos, és tényleg sok minden múlik rajta, nem szabad kihagyni. Nem is engedném.
2011. jún. 27. 20:33
 35/50 anonim ***** válasza:
Kicsit kevertem a sorokat, közben filmet nézek.:D Csak azt akartam ezzel mondani, hogy egy kapcsolatban ez oda-vissza működjön, és hagyjuk kibontakozni a másikat.:)
2011. jún. 27. 20:36
 36/50 anonim válasza:
Ha a pasi igazán szeret akkor utánad megy úgyis,vagy távkapcsolatban maradhattok.Legfeljebb mikor kimegy meglátogatni rájön milyen jó is az az új élet és kinn marad veled végleg.
2011. jún. 27. 20:52
 37/50 anonim ***** válasza:
nem...soha...
2011. jún. 27. 21:08
 38/50 anonim ***** válasza:
48%
Kimennék, illetve a páromat is rávenném, ha ő lenne ilyen helyzetben, hogy menjen ki. Bárki bármennyire is álszenteskedik, egy 4-500ezer Ft-os fizetésért, jobb életért szinte bárki kimegy, mi az osztrák határ mellett élünk, itt is megy ki mindenki külföldre, amint csak lehet. Meg is értem, én is erre készülök. Párommal vagy nélküle. Bár ott kezdődik, hogy én olyannal alakítok ki komoly kapcsolatot, akivel hasonló a jövőképünk pl mindketten külföldön akarunk élni. A mpstani párom ilyen, és a régebbiek is mind ilyenek voltak. Fontos a közös jövőkép, látod, kedves kérdező, hova vezet, ha mások az elképzelések. :( De én kimennék, legalább 1-2 év erejéig. A szerelemtől még senki sem lakott jól.
2011. jún. 27. 21:14
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen a szerelem szép és jó észszerűségen belül,de sajnos nem adnak érte kenyeret a boltban és a számlákat se lehet befizetni szerelemmel.
2011. jún. 27. 21:36
 40/50 anonim ***** válasza:

Mennék.

Ha stabil a kapcsolat, túlélné a távolságot, amíg a fickó utánad menne. Ha később se menne, akkor így járt,de te ne add fel az álmaidat! Ha elmúlik a rózsaszínszemüveg-világ, vagy megromlik a kapcsolat, bánni fogod, ha elszalasztod ezt a lehetőséget.

2011. jún. 27. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!