Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a szerelmedet egy...

Elhagynád a szerelmedet egy jobb élet reményében?

Figyelt kérdés
Feltételezzük, hogy olyan szakmád van, amivel itthon nem nagyon tudsz mit kezdeni, de külföldön lenne lehetőséged. Viszont ideköt egy komoly, 2 éves kapcsolat. A párod nem akar menni. Hogy döntenél?
2011. jún. 27. 19:13
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
73%
Ha itt marad nem lesz jó úgy se,mert benned látja majd aki miatt az álmai elúsztak és rövid úton lecserél.
2011. jún. 27. 19:31
 22/50 anonim ***** válasza:
72%

én mennék. ha a barátom nem menne velem, azt jelentené, annyira mégsem vagyok fontos a számára (mert ha csak ott lenne jobb életem, és jót akarna nekem, megértene. mellesleg, akkor neki is jobb lenne, a vállalkozásban ő is benne lehetne).

nekem nem szerelmem, hanem szó szerinti barátaim mondták azt hogyha elmegyek, jönnek velem.

ha pedig amiatt lenne vége a kapcsolatomnak, hogy kimennék, de ő nem - hát csak találnék valakit kint.

20/L

2011. jún. 27. 19:32
 23/50 anonim ***** válasza:
53%
Aki itt azt írja, hogy szerelemet bárhol találhat, az még sosem volt igazán szerelmes, vagy nagyot csalódott és azt hiszi, hogy minden ember ugyan olyan. Vagy nem olyan komoly a kapcsolata, hogy a jövőt tervezik. Mert aki a párjával a jövőt tervezi, ott egy ilyen akadály, hogy kimegy küldöldre nem lehet probléma.
2011. jún. 27. 19:34
 24/50 anonim ***** válasza:
0%
Mert aki a párjával a jövőt tervezi, ott egy ilyen akadály, hogy kimegy küldöldre nem lehet probléma.Itt a pont.
2011. jún. 27. 19:36
 25/50 anonim ***** válasza:
72%

Ha maradsz, semmi garancia, hogy örök életedre együtt lesztek.

Ha elmész, attól nem kell egyből szakítani, és a párod még meggondolhatja magát később.

Vagy akár Te is meggondolhatod magad, hazajöhetsz, és akkor legalább tudod, hogy megpróbáltad.

Illetve ha kinnt maradsz, és a pároddal szétmentek, az sem jelenti azt, hogy öök életedre boldogtalan leszel, kezdhetsz később is új kapcsolatot kinnt, amelyben szintén lehetsz boldog.

Összefoglalva: MENNÉK

2011. jún. 27. 19:36
 26/50 anonim válasza:
16%
ha te ezen gondolkodol akkor nem is szereted őt igazán mert ha szeretnéd vele maradnál
2011. jún. 27. 19:37
 27/50 anonim ***** válasza:
34%
Jobb élet a párom nélkül nincs.. Talán én vagyok elvakultan szerelmes, de vagy vele vagy sehogyan nem szeretnék élni..
2011. jún. 27. 19:39
 28/50 anonim ***** válasza:
50%

29 évet vártam a szerelmemre. Állásom volt sok, viszonzott szerelem ez az egy. Nekem ez volt az álmom, az anyagiak, az csak muszáj. Szóval hacsak nem kényszerít rá semmi, én nem választanám a karriert. És nem képmutatásból írom, hanem tényleg nem.

"Mert ahova te mégy, oda megyek és ahol te megszállsz, ott szállok meg... "

És ettől függetlenül lehetek még felszarvazott, elhagyott, megcsalt kiöregedett nő, akkor is amíg a szerelmem, addig nem hagynám el.

2011. jún. 27. 19:43
 29/50 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudnod!

Tudsz élni nélküle?

Ha igen akkor menj ha, nem akkor maradj

2011. jún. 27. 19:59
 30/50 anonim ***** válasza:
Olvassátok már el végig! Nem róla van szó.
2011. jún. 27. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!