Elhagynád a szerelmedet egy jobb élet reményében?
én mennék. ha a barátom nem menne velem, azt jelentené, annyira mégsem vagyok fontos a számára (mert ha csak ott lenne jobb életem, és jót akarna nekem, megértene. mellesleg, akkor neki is jobb lenne, a vállalkozásban ő is benne lehetne).
nekem nem szerelmem, hanem szó szerinti barátaim mondták azt hogyha elmegyek, jönnek velem.
ha pedig amiatt lenne vége a kapcsolatomnak, hogy kimennék, de ő nem - hát csak találnék valakit kint.
20/L
Ha maradsz, semmi garancia, hogy örök életedre együtt lesztek.
Ha elmész, attól nem kell egyből szakítani, és a párod még meggondolhatja magát később.
Vagy akár Te is meggondolhatod magad, hazajöhetsz, és akkor legalább tudod, hogy megpróbáltad.
Illetve ha kinnt maradsz, és a pároddal szétmentek, az sem jelenti azt, hogy öök életedre boldogtalan leszel, kezdhetsz később is új kapcsolatot kinnt, amelyben szintén lehetsz boldog.
Összefoglalva: MENNÉK
29 évet vártam a szerelmemre. Állásom volt sok, viszonzott szerelem ez az egy. Nekem ez volt az álmom, az anyagiak, az csak muszáj. Szóval hacsak nem kényszerít rá semmi, én nem választanám a karriert. És nem képmutatásból írom, hanem tényleg nem.
"Mert ahova te mégy, oda megyek és ahol te megszállsz, ott szállok meg... "
És ettől függetlenül lehetek még felszarvazott, elhagyott, megcsalt kiöregedett nő, akkor is amíg a szerelmem, addig nem hagynám el.
Ezt neked kell tudnod!
Tudsz élni nélküle?
Ha igen akkor menj ha, nem akkor maradj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!