Mit tegyek? Kulfoldon vagyok apumnal akit 8 evig nem lathattam es ittmaradhatnek, itt jobb az elet stb. de annyira hianyzik anyu meg a 7 eves hugom meg a barataim h nem nagyon birom igy.
dehogynem..főleg a mai világban..
szerintem nagyon szerencsés vagy h amerikában lehetsz és ott több esélyed van a jó életre.. erre kell gondolni, még csak rövid ideje vagy ott de lesznek ott is barátaid ne aggódj..
ne legyél hülye, sőt akkor vagy hülye ha visszajössz!!!!!
hidd el nekem ha van egy kis eszed ott maradsz..anyut láthatod mg és a barátaid is megmaradnak de ne ez legye n az első, gondolj a jövődre!!! gonodlj saját magadra mert lehet több lehetőséged nem lenne!
rengeteg fiatal lenne most a helyedben csak nekik nem jön össze..mint pl én.. v figyi majd én megyek a helyedre oksi?:P
na de tényleg.. OTTMARADJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amerika nem minden!Kedves második ott sincs kolbászból a kerítés, ott is vannak gondok, ott is vannak nehézségek!!!!Nem tudom voltál-e már kint huzamosabb ideig, de csak azért mert Te mennél ne adj ilyen átgondolatlan, egyoldalú tanácsot!
Kedves kérdező, megkérdezhetem mennyi idős vagy?Apud már állampolgár ott?Melyik országról van szó pontosan?Csak azért mert a letelepedésnek azért vannak feltételei, amik nem biztos hogy egyszerűek!
Ez egy olyan nehéz döntés, amit nagyon nagyon át kell gondolnod!Anyudnak biztos majd megszakadna a szíve ha kint maradnál, és neked is nagyon nagy lenne a honvágyad!Az biztos hogy szereznél új barátokat, de ha a kultúrával nehezen azonosulsz, ha szereted az itthoni dolgokat, akkor nehéz lesz kint!
Tényleg nem minden a pénz és a karrier!Amúgy az egyesült államokról van szó?ott vagytok?Nem tudom van-e végzettséged, vagy még tanulsz-e de kint az egyetem piszkosul drága, mellette tuti kéne dolgoznod, és még talán az sem lenne elég!
huu....nagyon nehéz ez...
Amúgy Te mit érzel, mi felé húz jobban a szíved?
Megértelek... :-[
De gondolj csak bele : ha visszajössz Mo-ra, akkor meg az apukád fog hiányozni és az a sok jó, amit ott tapasztaltál!...
Én a te helyedben 1000rel belevetném magam az új élményekbe, találnék ott is barátokat, megtanulnám tökéletesen a nyelvet, dolgoznék és megalapoznám az életem!!!
Utána sokkal jobban tudnád segíteni anyukádat, húgodat, talán pont te tudnál nekik segíteni, hogy ők is kiutazzanak! :D
Addig is beszélgessetek minden nap MSN-en, Skype-on, webkamerával olyan, mintha együtt lennétek.
Gondolj arra, hogy olyan lehetőséged van most, ami csak nagyon keveseknek adatik meg. Használd ki!!!
Gondolj arra, hogy ezt a fantasztikus lehetőséget pár év múlva te is biztosítani tudod majd a kishúgodnak!...
Én ezt tenném...
Miért gondoljátok azt, hogy olyan könnyű kint letelepedni?És ha már valaki kint van, akkor olyan könnyű a családját kivinni?erre rá van állva a bevándorlási hivatal, nem szórják a zöld kártyákat!!Arról nem beszélve, hogy sok sok pénz kell ahhoz, hogy az ember kivigye a rokonát!Nem olyan egyszerű!És nem gazdag az összes ember, aki ott él!A nagy részük ugyan úgy keményen dolgozik!Oké, hogy talán jobban lehet érvényesülni, de sok a szegény család!
Persze, ha van lehetőség az jó, de szerintem az embernek nem csak az anyagiak alapján kell döntenie!!!
Pláne Kanadában! Irigyellek. :)
Ha befutsz Kanadában, akkor nem fog pénzügyi gondot okozni egy kis magyarországi kiruccanás.
Ha itt maradsz, jó esetben lesz egy diplomád, amivel mehetsz a munkaügyi hivatalba regisztrálni, mint munkanélküli. Nem jó most magyarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!