Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Kulfoldon vagyok...

Mit tegyek? Kulfoldon vagyok apumnal akit 8 evig nem lathattam es ittmaradhatnek, itt jobb az elet stb. de annyira hianyzik anyu meg a 7 eves hugom meg a barataim h nem nagyon birom igy.

Figyelt kérdés
Szoval. Itt vagyok apukammal az amerikai kontinensen es nagyon szeretek vele lenni, vegre vele lehetek es itt is maradhatnek, lenne is munkam, egesz jol ragad az angol nyelv, szoval tok sok pozitiv dolog van benne, de egyszeruen annyira hianyzik anyu meg a hugi meg a baratok, h nagyon nem vagyok itt boldog. Az h apuval lehetek a vilag legnagyszerubb dolga de nem vagyok boldog allandoan otthon vannak a gondolataim. De mas mit meg nem tenne h ilyen lehetoseg adodna. Te mit tennel?
2009. nov. 9. 16:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem írt hülyeséget Vörösmarty...
2009. nov. 10. 10:33
 22/23 anonim ***** válasza:

Ezen nincs mit gondolkozni maradj kint,ne foglalkozz semmivel,ilyen lehetőséged van,nehogy visszagyere ide,gondoljd a dollárokra,Hawaiira,meg a normális életre,persze ehhez szakma is kell,de ha van szakmád akkor kislány megfogtad az istenlábát.

Letelepedési pofon egyszerű keres magadnak gyorsan egy férjet és kész házasodj meg egy kanadai állampolgárral és meg van oldva ez is.

2012. dec. 5. 13:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Amerikában sincs kolbászból a kerítés, de legalább a kolbász az kolbász...
2021. dec. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!