Lesz ez jobb is?
Nem tudom hány éves vagy, mert ettől függ, hogy milyen lépéseket tudsz megtenni.
Ha még kiskorú vagy, sajnos nem sokat.
Sok minden történhetett, amibe ezek szerint nem avattak be.
Ez lehet munkahely elvesztése, devizahiteles gondok, és még ezer más. Ezen egy gyerek nem tud változtatni. Az viszont meglepő, hogy a szüleid miért estek egymásnak...Egy boldog család nem így működik, ha gond adódik...Lehet, hogy ez a boldogság csak egy fentartott látszat volt a gyerekek miatt? Ha igen, akkor itt sokkal mélyebb gondok vannak. Ha már vagy 14-15 éves, akkor már van annyi alapod, hogy beszélgess velük.
Zafír, te aztán tudsz olvasni. :)
Kérdező, szertintem az a legjobb, amit kigondoltál. Viszont sztem a szüleidnek nem fog tetszeni, mert azt fogják érezni, h már téged sem képesek eltartani. A te érved viszont legyen az, h így a későbbiekben neked lesz jobb. A munkaalázatot fiatalon kell megtanulni. A sulit így is el lehet végezni.
Ha azon gondolkodik a kérdező, hogy otthagyja a fősulit, nyilván elmúlt már 18 éves.
Kedves kérdező!
Valóban elgondolkodtató, hogy miért romlott meg ennyire a családi élet. Egy jól működő, boldog családban összetartás van, ha baj van, nem veszekedés, ordibálás stb. A történet nagyon hasonlít a mi csalái életünkre, csak nálunk nincs akkora anyagi gond, tehát nem emiatt megy az állandó veszekedés.
A legtöbbet talán azzal tudsz segíteni, ha megkéred a szüleidet, hogy üljenek le és próbálják megbeszélni a problémákat. Ez többet érne minden veszekedésnél, ordibálásnál.
Próbálj meg bizakodó lenni, néha mozdulj ki, menj társaságba, próbálj meg lazítani. Otthon pedig, ha tudsz segíts. És itt nem csak a pénzbeni segítségről van szó, segíts a háztartásban, hogy a szüleidnek ennyivel is könnyebb legyen.
Minden jót kívánok, legyél erős!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!