Mit tegyünk hogy jobb legyen az élet?
igen szép és jó, csak a fele nem igaz, amit kintről mondanak. A kinti élet nem olyan , mint amilyennek innen tűnik.
Mi is így voltunk 2 éve, a párom kimentt, mi 3 hónapra rá akartunk utána menni. Csakhogy! nem olyan egyszerű ez. Melóért sz@rt sem fizetnek, főleg ha nem szakmában helyezkedik el, és nem tud angolul. 1 szobát bérelni is horribilis összeg, főleg ha még zárni is akarod. Arról nem is beszélve, hogy ott húznak le pénzzel, ahol tudnak, teljesen erkölcstelen emberekkel van tele az egész ország. Olyan, mintha egy kupleráj lenne az egész. Szóval feladta a párom a jól fizető állását, 3 hónap múlva kullogott haza, a reptéren nem ismertem meg. Sírva fakadtam, amikor megláttam, 20 kilóval volt könnyebb.
Azóta sem talált olyan munkát, ahol annyit keresne mint előtte, minden hitelünket felmondták, és most egyik napról a másikra élünk.
Nagyon gondoljátok meg. Hová menne helyileg?
Remélem nm ahhoz, akihez a párom ment, mert akkor el se induljon.
Ha írsz privátot, akkor megadom a nevét.
Menjetek! Itt csak szétszed titeket a szekálás, meg ha nem is haltok éhen, akkor is egy férfinak nagy egotörés, ha nincs munkája! Ez is kikezdi a kapcsolatokat.
Mindenképp menjetek vele, csak úgy maradtok család! Ne habozzatok!
Lehet, hogy ott sincs kolbászból a kerítés, de jelen helyzetben nem megtollasodni akartok, nem?! Csak állás legyen. Itt Mo-n sajnos nincs sok...
Jó utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!