Elhagynád a szerelmedet egy jobb élet reményében?
Figyelt kérdés
Feltételezzük, hogy olyan szakmád van, amivel itthon nem nagyon tudsz mit kezdeni, de külföldön lenne lehetőséged. Viszont ideköt egy komoly, 2 éves kapcsolat. A párod nem akar menni. Hogy döntenél?2011. jún. 27. 19:13
41/50 anonim válasza:
Nem szeretik egymást igazán.Hadd menjen csak.
42/50 anonim válasza:
Mennék, mert tudom, hogy jönne velem és fordítva is így lenne. :)
Egyébként mérlegelj, hogy mennyire fontos ez a kapcsolat neked. Az rendben van, hogy 2 év, de minden rendben amúgy, szeretitek egymást, érzed, hogy ő igenis fontos neked? Mert ha ezek nincsenek meg, akkor mindegy, meglesz mással. De az igaz szerelmet elszalasztani vétek. 22/L
43/50 anonim válasza:
Hát ha a párom nem akarna velem jönni itthagynám. Mégis miért ne menne veled?
44/50 anonim válasza:
Az álmok azok a dolgok az életben amikért érdemes élni.
45/50 anonim válasza:
Mennék, ha csak kis időre is, 1-2 év, addig meg majd megoldjuk valahogy, ha tényleg működik ez a kapcsolat.Nem a pénzről van szó , hanem a későbbi közös jövőtökről, annak az alapjait kell megszerezni, és szerintem nem mindegy mennyi idő alatt, meg hogy.
46/50 anonim válasza:
Nálunk nincs olyan, hogy ÉN megyek, vagy Ő megy. MI megyünk vagy maradunk. Persze ahhoz az is hozzátartozik, hogy közös jövőt tervezünk, jövő hónaptól együtt is élünk hivatalosan. Nem hagynám el semmiért, ha végre 22 év után megtaláltam. :)
23N
48/50 anonim válasza:
Nem hagynám itt,nem is hagytam.2hónapos kapcsolat miatt kihagytam Canadat és minden jot ami ezzel jart volna.Nem bantam meg,megtalaltam az igazit benne.
49/50 anonim válasza:
Munka. Én nyomorban nem vagyok boldog.
50/50 anonim válasza:
Én mennék azonnal,csajt kaphatok százat vagy ezret,de szerelemből nem lesz a feneked alatt egy jól menő vállalkozás vagy karrier,nem lesz kiteljesedett életed,nem fogsz tudni adni magadra.Egyértelmű,hogy azonnal mennék,pénz mindennél fontosabb,ha a párom akar jönni jön ha nem akkor pápá szakítunk és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!