Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A szerelmedet...

Kit választanál? A szerelmedet vagy a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehet választani. Én most mégis ezt kérem tőletek.

Kit, és miért?

2011. márc. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 Horkýže Slíže ***** válasza:
42%
00:22 na ez az a egy dolog az eletben amit ki fogok belole hagyni a gyereket es a szulest.....tudom hogy gonoszul hangzik de irritalnak es nem birom elviselni a kisgyereket ha a kozelembe van...es ez ahelyett hogy valtozna mint a legtobb lanynal szokas hogy ennyi idosen mar bennuk van hogy szeretnenek majd valamikor, nalam egyre negativabban jon elo a gyerek ellenesseg...pedig nem vagyok egy olyan ember aki ne tudna szeretni masokat..
2011. márc. 23. 00:42
 62/81 anonim ***** válasza:

A gyerekemet, mert ő a legfontosabb számomra a világon, szorosan mögötte a párommal, de a gyerekem előrébb van. Hasonló helyzetben remélem, a párom is így gondolkodna, és a gyereket mentené.

De soha egyikünk se kerüljön ilyen helyzetbe

2011. márc. 23. 02:05
 63/81 anonim ***** válasza:
egyáltalán miért kéne választani? mi az hogy a szerelmemet vagy a gyerekemet választom e? jó esetben a szerelmemtől van a gyerek... akkor meg nem kell választani...még elvben sem.
2011. márc. 23. 06:18
 64/81 anonim ***** válasza:

Amit leirtál,az alapján anyukád helyébe ha jó a házassága, a férjem választanám,a gyerek meg béküljön ki a férjemmel,és kész.

egyéb válaszok: -szülés közben feleség vagy gyerek élje túl: feleség,gyerek lehet másik

-kisgyerek vagy férj: kisgyerek,működnek az anyai ösztönök

-tini és férj: férj,tinigyerek pedig megnevelni

2011. márc. 23. 06:56
 65/81 anonim ***** válasza:
A gyerekemet, ez egyértelmű. És azért őt, mert hát őt én akartam, hogy megszülessen, nem ő kérte, neki én vagyok az anyja, és ez az, ami nem múlik el. A szerelem más, ott két ember EGYMÁST választotta, de nyilván volt életük az előtt is, hogy találkoztak, és ha véget ér a kapcsolat, általában utána is lesz életük. De a gyerekem eleve nem létezhetne, ha én nem léteznék, míg valaki, akibe szerelmes vagyok, tőlem függetlenül is már létezett.
2011. márc. 23. 08:13
 66/81 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nem kisgyerekről van szó, hanem felnőttről, akkor nehezen tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy választani kelljen. Egy olyan anya, akinek már felnőtt gyereke van, miért ne élhetne a szerelmével? Attól még a gyerekét is szereti. Maximum olyan esetet tudok elképzelni, hogy a pasi azt mondja, hogy többet nem találkozhat a gyerekével, nem beszélhet vele többet, különben elhagyja. Na akkor egyértelmű, hogy a pasi repülne, hiszen attól még, hogy a gyerekem már felnőtt, még ugyan úgy a gyerekem. De ha csak arról van szó, hogy mondjuk van egy felnőtt gyerekem, és felmerül, hogy az új szerelmemmel valahova messzire kelljen költözni mondjuk munka miatt, akkor ezzel szerintem nincs gond, hiszen egy felnőtt gyerek már nem igényel állandó szülői jelenlétet. De ezt nem is fognám fel úgy, hogy választok kettejük közül.
2011. márc. 23. 08:19
 67/81 anonim ***** válasza:
Gyerek. De ez egy nagyon rossz kérdés!
2011. márc. 23. 09:12
 68/81 anonim ***** válasza:
13%
En mondjuk nagyon gyerek ellenes vagyok ..nem kene a vilager gyerek.
2011. márc. 23. 10:00
 69/81 anonim ***** válasza:
Amíg meg nem született a gyerekem, azt válaszoltam ilyenkor, hogy egyértelműen a férjemet. Most már kicsit árnyaltabban látom. Ha arról van szó, melyikük szükségletei az előbbre valóak, természetes, hogy a gyereké, mert ő még nem tudja ellátni magát. Ha azt kérdezed, kit választanék, hogy megöljenek, hát akkor hármunk közül leginkább engem.
2011. márc. 23. 10:00
 70/81 anonim ***** válasza:

Ez nem is lehet kérdés...bármikor bármilyen körülmények között a gyerekem.

Nő vagyok, vannak anyai ösztöneim, hogy így fogalmazzak. :) Örültem mikor megfogant, hordoztam 9 hónapig és bár iszonyú nehéz várandósságom volt nagyon nagyon akartam és vissza nem csinálnám semmi pénzért :) Imádom! Az összes hibájával együtt...

A férfiak jönnek-mennek. Megbízhatatlanok, ha kedvükre teszel előbb-utóbb megcsal, ha rosszul bánsz vele ribanc vagy. Ha egy férfi nem tudná maximálisan elfogadni a gyerekem akkor mehet isten hírével. Vannak elegen.

2011. márc. 23. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!