Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kit választanál? A szerelmedet...

Kit választanál? A szerelmedet vagy a gyerekedet?

Figyelt kérdés

Tudom, nem lehet választani. Én most mégis ezt kérem tőletek.

Kit, és miért?

2011. márc. 22. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
Szerintem a nemi vágyat meg a lilaködös érzelmi viharokat okozzák hormonok, nem az elkötelezett, mély ön-és társismereten, intimitáson és bizalmon alapuló párkapcsolatot. Csak ezt a lilaködös, izzadós, lángolós baromságot sokan összekeverik az igazi, mély, csendes és tartalmas szerelemmel (köze nincs a kettőnek pedig egymáshoz).
2011. márc. 22. 23:44
 42/81 A kérdező kommentje:

"Lesújtó hogy vannak nők akik "életük szerelméért" dobnák a gyereket."

Az a lesújtó, hogy nem tudsz rólam semmit, még is úgy véled, rólam (egy számodra ismeretlen emberről) szól a kérdés.

Nem foglaltam állást a kérdésben. Semmilyen konkrét helyzetre nem gondolok. Egyébként nem ilyen gyermekelhelyezési dologra gondoltam, hanem életre és halálra. Csak kíváncsi voltam a véleményetekre.

2011. márc. 22. 23:44
 43/81 anonim ***** válasza:
RÓLAD???? Ki a fene gondolta volna hogy MAGADRA érted a kérdést? Persze hogy nem tudok semmit rólad, mint ahogy azt sem tudtam hogy te a pasit választanád, mint ahogy ez most kiderült. Nem az én dolgom, Kértél véleményt, írtam. A kiakadásoddal kicsit elárultad magad, én nem török pálcát feletted, te életed, én csak leírtam a véleményem.
2011. márc. 22. 23:46
 44/81 anonim ***** válasza:

"Szerintem a nemi vágyat meg a lilaködös érzelmi viharokat okozzák hormonok, nem az elkötelezett, mély ön-és társismereten, intimitáson és bizalmon alapuló párkapcsolatot. "

Ez csodaszép, de sajnos tömegével vannak válások tizen, huszonévek után is, amit pont ilyen ársismereten, intimitáson és bizalmon alapuló párkapcsolatként indultak. Sosem lehet tudni hogy akit igazinak érzünk, húsz év múlva is az lesz-e.

2011. márc. 22. 23:47
 45/81 anonim ***** válasza:
Életem szerelme, ide vagy oda, a gyereket választanám. A gyereknek csakis az anyja a biztonság, a minden. A szerelmem meg csak megállna a lábán "egyedül" is. Számomra nem kérdés: A gyerekem. De sose kerüljek ilyen választás elé.
2011. márc. 22. 23:48
 46/81 anonim ***** válasza:
Tényleg senki a világon nem írta hogy te lennél a lesújtó..........lesújtó, hogy VANNAK nők, tudsz olvasni?
2011. márc. 22. 23:49
 47/81 anonim ***** válasza:
"Ez csodaszép, de sajnos tömegével vannak" akik elhagyják, megverik, utálják, nem is ismerik a gyerekük.
2011. márc. 22. 23:49
 48/81 anonim ***** válasza:
75 százalék, köszike igen tudjuk te a gyereked dobnád inkább, mert első a szerelem és a pasi/csajszi. Kiderült, oké, lépjünk tovább.
2011. márc. 22. 23:50
 49/81 anonim ***** válasza:
Megmutatnád hol írtam ilyet konkrétan? :)
2011. márc. 22. 23:51
 50/81 anonim ***** válasza:
0%
Mindenesetre jó hogy itt is összegyűlt a gyk apraja-nagyja, a félreértelmező kérdezővel meg az okoskodó pasikkal együtt.
2011. márc. 22. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!