Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » állapotos vagyok megtartjuk a...

állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?

Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek
2011. márc. 16. 11:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/134 A kérdező kommentje:

kedves 13:13 válaszoló

Elösször is gratulálok a babához boldog babavárást :)

köszönöm szépen nem foglalkozom a rosszindulatú emberekkel nem nekik szülök nem ők fogják eltartani a picit, és igen ha itt tartunk azt a rengeteg bűnözőt is ők tartják el akik börtönben vannak ja az már nem baj

2011. márc. 16. 13:16
 52/134 anonim ***** válasza:
18%
13:13-mas vagyok köszi és én is gratulálok neked. Igazad van nem is kell velük foglalkozni vad idegen emberek akik szeretnek ítélkezni mások felett pedig joguk nincs hozzá. Utálom az ilyesmit. Az hogy miből tartod el egy kicsit sem az ő dolguk hiszen nem ők tartanak el. Még egyszer sok boldogságot és kitartás minden rendben lesz.
2011. márc. 16. 13:20
 53/134 anonim ***** válasza:
76%
Jól van!!Nagyon ügyes vagy te!!:) Eddig jól haladsz!Tedd tönkre a saját életedet....ehhez jogod van!!De más életét elbaszni már nincs!!Főleg a gyerekedét nem!Ha egy kicsit is gondolkodnál te is belátnád....de nem!!Majd megtudod akkor mikor már meg lesz a baba hogy milyen is az!!Akkor már bánhatod hogy így alakult!!Xar lesz neked de főleg annak a szegény picinek!Komolyan nem értem az ilyeneket mint te!
2011. márc. 16. 13:21
 54/134 anonim ***** válasza:
96%

Ha már így jártatok,szerintem minél előbb menjen "apuka" dolgozni,és akkor a mamák is máshogy állnak hozzá.

Szerintem gyorstalpalón nyomjon le valami szakmát és irány a munka.

2011. márc. 16. 13:22
 55/134 anonim ***** válasza:
100%

De, az is nagy baj.

Éppen ezért kéne a mai gyerekeknek, tiniknek gondolkodni, és nem felelőtlenül világra hozni gyerekeket, akik potenciálisan hátrányos helyzetűek lesznek.

Ha odaköltözöl a gyerek apjáékhoz, te is használsz villanyt, vizet, gázt. Be kell szállnod a rezsibe. Ha főznek is rád, abba is. 37000 Ft lesz a havi jövedelmed... Amiből már a gyereket is etetned, ruháztatnod kell.

Meddig maradtok vajon együtt? Kiscsillag, nyíljon ki a szemed, az anyósod valószínűleg előbb-utóbb elüldöz, ha előbb a pasid ki nem rak. Hova mész akkor a gyerekkel? A húgoddal egy szobába?

2011. márc. 16. 13:22
 56/134 anonim ***** válasza:
89%
És tudod ha tetszik ha nem ezt a gyereked nem magadnak szülőd!Mert majd felveszed a segélyt érte amit más embereknek a pénzéből tudnak kigazdálkodni!Magyarán x ember fogja eltartani a gyerekedet!
2011. márc. 16. 13:24
 57/134 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én elsüllyednék szégyenemben ha a szüleim így szültek volna meg engem. Pedig az én anyám is 19 volt mikor születtem, csak hogy neki már volt egy érettségije, aztán továbbtanult és dolgozott is, apám pedig 25 éves főiskolát végzett, dolgozó ember volt (meg annak már 20 éve, akkoriban kicsit más világ volt még). Ne haragudj, de ha ilyen felelőtlen szüleim lennének, nem hiszem hogy meg tudnám nekik bocsájtani hogy nyomorognunk kell...
2011. márc. 16. 13:26
 58/134 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező, ne haragudj, meg kell kérdeznem: neked milyen volt a gyerekkorod?
2011. márc. 16. 13:28
 59/134 anonim ***** válasza:
96%

De, "mi" dolgozó emberek tartjuk el az ilyen felelőtlen emberek gyerekeit. Mivel felelősen gondolkozunk örülünk, ha egy gyereket vállalhatunk, akinek mindent megadunk. Még mások meg ész nélkül "szaporodnak", dolgozni nem akarnak/tudnak (hisz semmihez nem értenek), inkább szülnek majd még x gyereket, hogy legyen ki után benyelni a pénzt.

Persze azt majd nem a gyerekre fordítják, hisz apuka is fiatal még, bulizni kell, de ehhez ugye pénz kell... A gyerek kamasz korában majd, ha irigykedik, hogy a normális családba született gyereknek több van, elveszi erőszakkal. Aztán börtönben megint "mi" tartjuk el.

2011. márc. 16. 13:28
 60/134 anonim ***** válasza:
92%

Én ezek szerint egy rosszindulatú beszóló vagyok, mert megmondtam a véleményem. 15 éves gyereket nevelünk ketten! Dolgozunk több mint 20 éve! 22 voltam, amikor megszületett. (házasságba)

Irigy lennék?? Mire? A siralmas életedre, ami eddig volt, vagy a szánalmasra, ami ezután lesz? Csak szerencsétlen gyereket sajnálom. Remélem nem fogom viszontlátni a kékfényben, hogy agyonvertétek, vagy hasonló, (vecsés) csak mert a drága apuka nem birta elviselni, hogy üvölt, amikor a picinek fáj a hasa...

Gratulálok a szüleiteknek is. Először a tiédnek, aki olyan jól felvilágosított. Aztán gratulálok a fiú szüleinek is, akik szintén elmulasztották ezt a fiúkkal közölni. Nekem fiam van. 3 éve felvilágosította az apja. "Mindig minden körülmények között húzzál gumit, mert a lányok bizony könnyen átvághatnak, aztán mehetünk apasági perre. Nem beszélve a betegségekről"

Nálatok szerintem ez valahogy elmaradt.. mármint a beszélgetés...

2011. márc. 16. 13:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!