állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
kedves 13:13 válaszoló
Elösször is gratulálok a babához boldog babavárást :)
köszönöm szépen nem foglalkozom a rosszindulatú emberekkel nem nekik szülök nem ők fogják eltartani a picit, és igen ha itt tartunk azt a rengeteg bűnözőt is ők tartják el akik börtönben vannak ja az már nem baj
Ha már így jártatok,szerintem minél előbb menjen "apuka" dolgozni,és akkor a mamák is máshogy állnak hozzá.
Szerintem gyorstalpalón nyomjon le valami szakmát és irány a munka.
De, az is nagy baj.
Éppen ezért kéne a mai gyerekeknek, tiniknek gondolkodni, és nem felelőtlenül világra hozni gyerekeket, akik potenciálisan hátrányos helyzetűek lesznek.
Ha odaköltözöl a gyerek apjáékhoz, te is használsz villanyt, vizet, gázt. Be kell szállnod a rezsibe. Ha főznek is rád, abba is. 37000 Ft lesz a havi jövedelmed... Amiből már a gyereket is etetned, ruháztatnod kell.
Meddig maradtok vajon együtt? Kiscsillag, nyíljon ki a szemed, az anyósod valószínűleg előbb-utóbb elüldöz, ha előbb a pasid ki nem rak. Hova mész akkor a gyerekkel? A húgoddal egy szobába?
De, "mi" dolgozó emberek tartjuk el az ilyen felelőtlen emberek gyerekeit. Mivel felelősen gondolkozunk örülünk, ha egy gyereket vállalhatunk, akinek mindent megadunk. Még mások meg ész nélkül "szaporodnak", dolgozni nem akarnak/tudnak (hisz semmihez nem értenek), inkább szülnek majd még x gyereket, hogy legyen ki után benyelni a pénzt.
Persze azt majd nem a gyerekre fordítják, hisz apuka is fiatal még, bulizni kell, de ehhez ugye pénz kell... A gyerek kamasz korában majd, ha irigykedik, hogy a normális családba született gyereknek több van, elveszi erőszakkal. Aztán börtönben megint "mi" tartjuk el.
Én ezek szerint egy rosszindulatú beszóló vagyok, mert megmondtam a véleményem. 15 éves gyereket nevelünk ketten! Dolgozunk több mint 20 éve! 22 voltam, amikor megszületett. (házasságba)
Irigy lennék?? Mire? A siralmas életedre, ami eddig volt, vagy a szánalmasra, ami ezután lesz? Csak szerencsétlen gyereket sajnálom. Remélem nem fogom viszontlátni a kékfényben, hogy agyonvertétek, vagy hasonló, (vecsés) csak mert a drága apuka nem birta elviselni, hogy üvölt, amikor a picinek fáj a hasa...
Gratulálok a szüleiteknek is. Először a tiédnek, aki olyan jól felvilágosított. Aztán gratulálok a fiú szüleinek is, akik szintén elmulasztották ezt a fiúkkal közölni. Nekem fiam van. 3 éve felvilágosította az apja. "Mindig minden körülmények között húzzál gumit, mert a lányok bizony könnyen átvághatnak, aztán mehetünk apasági perre. Nem beszélve a betegségekről"
Nálatok szerintem ez valahogy elmaradt.. mármint a beszélgetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!