Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » állapotos vagyok megtartjuk a...

állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?

Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek
2011. márc. 16. 11:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/134 A kérdező kommentje:
abba kellet hagynom a fogamzásgátlót mert hormon zavart okozott 2 év után. Amég teljesen nem áll helyre a dolog nem szedhetek semmi bogyót. párom közölte ő nem fog védekezni óvszerel megbeszéltük hogy akkor kiveszi kb az egész szex arról szolt hogy mondtam nek ivege ki erre mielött elélvezet közölte hogy nem veszi ki és lám becsúszott a gyerek, és én nem fogom megölni a babát. Itthon tudnék lakni a picurral de párom közölte hogy ő azt akarja hogy együtt éljünk és költözzek hozzá. nem a szüleinek szülöm meg a gyereket
2011. márc. 16. 12:06
 12/134 A kérdező kommentje:
Anyum azt mondta hogy én tudom támogat a döntésemben
2011. márc. 16. 12:07
 13/134 anonim ***** válasza:
63%
bocsi, de te hány éves vagy? inkább neked is tanulnod kéne még :( nem babázni (bár gondolom ezzel már elkéstünk)
2011. márc. 16. 12:08
 14/134 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok
2011. márc. 16. 12:09
 15/134 anonim ***** válasza:
90%
Hát az, ahogy leírtad hogyan csúszott be a baba sok mindent elárul... annyira felelőtlenek vagytok! Értem én, hogy nem akarod elvetetni, ebbe nincs is jogunk beleszólni, nem is ezt írtuk... csak tudod ezen az elven, hogy " én nem fogom megölni" nem lehet felnevelni egy gyermeket! Addig amíg nem beszéltek párod szüleivel, felesleges találgatni... talán szerencsétek van, s olyan szülei vannak , akik tárt karokkal fogadnak...
2011. márc. 16. 12:12
 16/134 anonim ***** válasza:
93%

párom közölte hogy ő azt akarja hogy együtt éljünk és költözzek hozzá.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

WTF????????????????????????

Aztán mégis mire fel ekkora a pofája???

Ő csak kussoljon egyelőre, semmi köze hozzá, hogy ki költözik oda meg ki nem, nem ő dönti el, nem az övé a ház, hanem a szüleié. Párod közölte...-.-" Beszarás.

Ha az én fiam lenne én is közölnék vele pár dolgot az fix, visszavehetne a fiatalos lendületéből.

2011. márc. 16. 12:13
 17/134 anonim ***** válasza:
96%
Micsoda érett és felelősségteljes " férfinak" vállalsz gyereket.
2011. márc. 16. 12:13
 18/134 anonim ***** válasza:
95%

Én nem engedném, hogy a fiam barátnője hozzánk költözzön gyerekestől, fiam maradna, mert még gyerek 17 évesen (abból is nagyon látszik, ahogy viszonyult a fogamzásgátláshoz, kiveszem, nem veszem- ilyen felfogással még nincs benőve a feje lágya). A lány és a gyerek nem költözhetne hozzánk, szívesen segítenék nekik amiben tudok, de nem szeretném egész nap látni otthon nálunk. Gyerektartásra a fiam keresné a pénzt iskola mellett. Ha tervben volt az egyetem a baba előtt, akkor kitartok amellett, hogy legyen elvégezve az az egyetem.

Megérteném, hogy együtt kell legyen a friss család meg minden, de azt amíg el nem tudják tartani magukat addig nem az én házamban játszanák.

2011. márc. 16. 12:15
 19/134 anonim ***** válasza:
90%
Az én fiam pont 17 éves.De tuti, hogy nem engedném, hogy egy gyerekkel idejöjjön a barátnő.Ha arra volt eszetek, hogy a babát összehozzátok, akkor arra is legyen, hogy fedelet teremtsetek a fejetek fölé.Menjetek albérletbe, és majd megtudjátok, hogy mi a nagybetűs élet!Ennyi.
2011. márc. 16. 12:26
 20/134 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem vetesd el!Nem való még nektek gyerek!Még ti is azok vagytok!
2011. márc. 16. 12:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!