állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
párom közölte hogy ő azt akarja hogy együtt éljünk és költözzek hozzá.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
WTF????????????????????????
Aztán mégis mire fel ekkora a pofája???
Ő csak kussoljon egyelőre, semmi köze hozzá, hogy ki költözik oda meg ki nem, nem ő dönti el, nem az övé a ház, hanem a szüleié. Párod közölte...-.-" Beszarás.
Ha az én fiam lenne én is közölnék vele pár dolgot az fix, visszavehetne a fiatalos lendületéből.
Én nem engedném, hogy a fiam barátnője hozzánk költözzön gyerekestől, fiam maradna, mert még gyerek 17 évesen (abból is nagyon látszik, ahogy viszonyult a fogamzásgátláshoz, kiveszem, nem veszem- ilyen felfogással még nincs benőve a feje lágya). A lány és a gyerek nem költözhetne hozzánk, szívesen segítenék nekik amiben tudok, de nem szeretném egész nap látni otthon nálunk. Gyerektartásra a fiam keresné a pénzt iskola mellett. Ha tervben volt az egyetem a baba előtt, akkor kitartok amellett, hogy legyen elvégezve az az egyetem.
Megérteném, hogy együtt kell legyen a friss család meg minden, de azt amíg el nem tudják tartani magukat addig nem az én házamban játszanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!