Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » állapotos vagyok megtartjuk a...

állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?

Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek
2011. márc. 16. 11:49
 91/134 A kérdező kommentje:
elírtam 3 évet akartam írni
2011. márc. 17. 07:55
 92/134 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a "tinis".Eszembe se jutott,hogy 15 évvel fiatalabb a húgod.De a mondandóm lényegén nem változtat a húgod kora.
2011. márc. 17. 10:27
 93/134 anonim ***** válasza:
10%

Bla bla bla bla sok írigy kotnyeles tudálékos boszokra.

Látom mind nagyon ráértek másokat ócsárolni. Ahelyett hogy inkább a saját dolgotokkal foglalkoznátok. Lehet hogy nem ártana előbb ott kisöpörni. Aki még nem dolgozott az még dolgozhat attól mert már szült. Mi közötök hozzá hogy ki milyen segélyt gyest ezt azt vesz fel vagy mikor szül? Ha az adót így is úgy is fizetni kell nem mindegy az állam hová teszi. Vagy inkább költené az elítélt gyilkosokra bűnözökre esetleg építsenek még több kocsmát bordély házat. Igen az valóban tényleg jobb lenne. Foglalkozzatok inkább saját magatokkal ahhoz képest hogy mennyi itt a nagy dolgozó asszonyság mégis rengeteg időtök jut arra hogy itt okoskodjatok. Szánalom a köbön.

2011. márc. 17. 12:14
 94/134 anonim ***** válasza:
85%
igen költse az állám másra mint felelőtlen r.bikre meg buta tanulatlan srácokra akiket a farkuk irányít. Nem válaszolt a kérdező arra, hogy felnőttnek érzi magát gyerekvállaláshoz akkor miért nem saját külön lakásban teszi azt és miért a szülők nyakán tenné? Talán mert mégsincs pénz eltartani?
2011. márc. 17. 12:20
 95/134 anonim ***** válasza:
85%
A kocsmáknak még mindig több hasznuk van...
2011. márc. 17. 12:31
 96/134 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként közismert tény,hogy a szegénység öröklődik.Lám,itt a példa.Ha pedig van az embernek esze,akkor igyekszik tenni ellene,nem pedig az "én is így nőttem fel" jeligével tovább örökíti a nyomort.Egyébként pedig aki dolgozott,gyedet kap,nem gyest két évig.És legtöbbünk nem engedheti meg magának,hogy gyesen otthon maradjon.Megyünk vissza dolgozni,hogy legyen miből eltartani a ....
2011. márc. 17. 12:31
 97/134 anonim ***** válasza:
92%
Engem a kemény 60e nettos fizum tart vissza a szüléstől,ráadásul határozott szerződésem van,nem lenne hova visszajönnöm dolgozni, csak akkor szülök gyereket,ha tudom ugyanazt biztosítani amit a szüleim biztosítottak nekem,párom havi netto 200e-t keres,de van lakáshitele(külön költözött szüleitől).Ki tudja mit hoz a jővő? Nem akarok egyik napról a másikra tengődni.Inkább most dolgozok még 4-5 évig félreteszem amit tudok és ha jön valami váratlan kiadás lesz mihez nyúlni.Láttam a környezetemben csúnya anyagi bukásokat,válás,hitel miatt.Mi se vagyunk gazdagok,de nincs hitelünk, van kb 6-700 e megtakarítása szüleimnek biztos ami biztos ami biztos alapon.Ha egy ingatag helyzetbe akar szülni,hát legyen.Nekem attól nem lesz rosszabb,csak leírtam a véleményemet.
2011. márc. 17. 12:33
 98/134 A kérdező kommentje:
Nem miattatok nehogy örüljetek. megbeszéltem párommaol hogy nem költözöm hozzá, maradok itthon hugom átköltözik anyuékkhoz a nagy szobába ahogy elvileg már fél éve költözött volna és én a picivel maradok itt
2011. márc. 17. 12:53
 99/134 anonim ***** válasza:
12%
Helyesen döntöttél kérdező. Amit akartam leírtam többet nem akarok ezzel foglalkozni ellentétben veletek nekem még van jobb dolgom is. Én voltam a húsz éves kismama. Neked meg csajszi sok boldogságot.
2011. márc. 17. 12:56
 100/134 anonim ***** válasza:
93%

Na, hála Istennek.

Anyád biztosan örömtáncot jár most...

2011. márc. 17. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!