állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
A legjobb amikor olyan szül gyereket, amikor a gyereknevelés a legnagyobb felelősség, aki teljesen felelőtlen, azért ennyire elb*szott a társadalom, mert aki felelősségteljes és esze van, az nem szül, mert, hogy úgy érzi soha nem elég, amit megteremtett, bezzeg akinek nincs miből, az még bele is sz*rik, mindegy lesz-e gyerek vagy nem, megszülöm a semmire. Felháborít, hogy teli van a társadalom éretlen és unintelligens emberekkel. A saját életét mindenki úgy teszi tönkre ahogy akarja, de szegény gyerekét is, sajnálom.
Én sem engedném, hogy odaköltözz, és miután a fiam felelőtlen volt, megmondanám neki, 17 éves, lehet menni dolgozni, oldja meg magától, de remélem ennél értelmesebb gyerekeim lesznek.
Kedves kérdező!
Ha a párod 17 évesen kilencedikes és arra nem volt eddig képes, hogy tanuljon, akkor még is, hogy fog eltartani TÉGED?!iskolába kell járnia még, Neked ott lesz a gyerek és a szülei biztos, hogy nem fognak pénzelni! Ha eszetek volt egy gyereket összehozni, akkor megoldani is legyen a problémát. Másrészről pedig elmehettél volna 72 órás tablettáért.. Biztos vagyok benne, hogy visszasírjátok még a gyerekkorotokat mikor megszületik a gyerek!
"Tán a többi gyerek nem az adófizetők pénzéből kapja a GYES+CSP-ot???"
De, csak azok dolgoztak is valamit az életükben és fizettek is adót, nemcsak élősködnek.
Elvárod leendő anyósodtól, hogy nemcsak a buta, bukdácsoló fiát, de téged és a babádat is etessen, ruházzon, fizesse a rezsit. Hát akkorát beintenék a helyébe ... de csak a gyerek miatt remélem, hogy egy marha jóindulatú anyósod van, akinek szép tetemes a nyugdíja vagy marhanagy sz@rban lesztek.
"Már miért ne venné ha neki is jár????? "
Itt minden csak annak jár,aki nem tett még le semmit az asztalra.De senki ne szóljon bele a dolgukba.A markukat bezzeg tudják tartani.
5 éve szedtem fogamzásgátlót és minden egyes szemet besze4dtem de volt egy hónapom amit egész végig véreztem elmentem nőgyógyászhoz hát igen van peteérésem bogyó szedés közben abba kellett hagynom, nem azért feküdtem le a párommal hogy a nyakába varjam a gyereket meg rácsimpaszkodjak mert nem lennék rá képes én voltam az aki összeveszett vele hogy én nem fogok oda költözni hozzájuk akkor jön látogatni amikor akar de ő mondta hogy de már pedig azért is megbeszéljük a szüleivel. Ezért tettem fel a kérdést nem azért hogy énlegyek egy utolsó szemét aki elbassza mindenkinek az életét.
A hugom nem tini nem tudom hol láttátok azt leírva de valamelyik kedves válaszoló már azt is kitalálta. Egy 4 éves lányról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!