Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » állapotos vagyok megtartjuk a...

állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?

Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek
2011. márc. 16. 11:49
 81/134 anonim ***** válasza:
92%

A legjobb amikor olyan szül gyereket, amikor a gyereknevelés a legnagyobb felelősség, aki teljesen felelőtlen, azért ennyire elb*szott a társadalom, mert aki felelősségteljes és esze van, az nem szül, mert, hogy úgy érzi soha nem elég, amit megteremtett, bezzeg akinek nincs miből, az még bele is sz*rik, mindegy lesz-e gyerek vagy nem, megszülöm a semmire. Felháborít, hogy teli van a társadalom éretlen és unintelligens emberekkel. A saját életét mindenki úgy teszi tönkre ahogy akarja, de szegény gyerekét is, sajnálom.

Én sem engedném, hogy odaköltözz, és miután a fiam felelőtlen volt, megmondanám neki, 17 éves, lehet menni dolgozni, oldja meg magától, de remélem ennél értelmesebb gyerekeim lesznek.

2011. márc. 16. 16:09
 82/134 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha a párod 17 évesen kilencedikes és arra nem volt eddig képes, hogy tanuljon, akkor még is, hogy fog eltartani TÉGED?!iskolába kell járnia még, Neked ott lesz a gyerek és a szülei biztos, hogy nem fognak pénzelni! Ha eszetek volt egy gyereket összehozni, akkor megoldani is legyen a problémát. Másrészről pedig elmehettél volna 72 órás tablettáért.. Biztos vagyok benne, hogy visszasírjátok még a gyerekkorotokat mikor megszületik a gyerek!

2011. márc. 16. 16:35
 83/134 anonim ***** válasza:
100%

"Tán a többi gyerek nem az adófizetők pénzéből kapja a GYES+CSP-ot???"

De, csak azok dolgoztak is valamit az életükben és fizettek is adót, nemcsak élősködnek.

Elvárod leendő anyósodtól, hogy nemcsak a buta, bukdácsoló fiát, de téged és a babádat is etessen, ruházzon, fizesse a rezsit. Hát akkorát beintenék a helyébe ... de csak a gyerek miatt remélem, hogy egy marha jóindulatú anyósod van, akinek szép tetemes a nyugdíja vagy marhanagy sz@rban lesztek.

2011. márc. 16. 17:32
 84/134 anonim ***** válasza:
100%
Hát én abszolút nem pártolom az abortuszt,de _ez_ az az eset amikor sokkal jobb döntés lenne. Ráadásul két ilyen észkombájnnak mint ti ketten vagytok nem nagyon kéne szaporodnia..Nem kell több élősködő,buta ember ebbe az országba,van már elég!! Aki meg az "anyóst" szapulja annak üzenem,hogy miért,most ennek a lánynak "joga van" kinyalatni a saját+a gyereke seggét az anyósával,csak azért mert széttette a lábát? Ha anyósék akartok volna még gyerekeket,akkor szülnek maguknak. Én biztos hogy nem asszisztálnék ehhez a "gyönyörű" családhoz,szégyen nem szégyen...
2011. márc. 16. 18:29
 85/134 anonim ***** válasza:
100%

"Már miért ne venné ha neki is jár????? "

Itt minden csak annak jár,aki nem tett még le semmit az asztalra.De senki ne szóljon bele a dolgukba.A markukat bezzeg tudják tartani.

2011. márc. 16. 20:25
 86/134 anonim ***** válasza:
96%
Nem akartam a témához szólni de a kérdező válaszai megbotránkoztattak. Kezdjük ott, hogy egy magát is kcsit értelmesnek tartó nő nem áll össze olyan sráccal aki 17 évesen a 9.ben bukdácsol. Alkalmatlan a saját életét is rendben tartani nem kettőtökét. Te sem lehetsz büszke hogy 19 évesen érettségi nélkül , mi adófizetők pénzéből akarsz gyermeket nevelni. Van bármelyikőtöknek szakmája? Van bármelyikőtöknek bármilyen jövedelme? Éltetek együtt akár egy hónapot is? A korotokból ítélve maximum 2-3 éve lehettek együtt ,arra ilyen fiatalon nem lehet babát alapozni. Miért akarod a párod nyakába varrni magad? Csak nekem gyanús a sztori? Nem lehet,hogy a kislány elferdítette és ő nem vette be a gyógyszert ,hogy a párja nyakába varhassa magát és gondolta úgy hogy a gyerek jó ürügy lenne az összeköltözésre? Egy 17 éves srácra nem lehet alapozni,sok házasság tönkre megy sajnos a felnőttek között is miből gondolod hogy pont veled fog maradni a pasid? Mert párodnak nem lehet nevezni. Ha gyereket akarsz mindenáron kapjátok össze magatokat és külön lakás,külön rezsivel. Nem anyucira kell alapozni ennyire. Ha felnőttnek érzed magad egy gyerekhez tartsátok is el magatokat,nem kell senkinek sehová sem költözni. Rögtön meg van oldva a problémád amiért a kérdést feltetted. Egyszerű: legyetek ÖNÁLLÓ életvitelre alkalmasak és nem kell a szülőknek tálalni hogy oda akrsz költözni,amit megjegyzek hatalmas pofátlanság a részedről
2011. márc. 16. 21:12
 87/134 anonim ***** válasza:
77%
Valamit mondj légyszi kedves kérdező!
2011. márc. 16. 21:36
 88/134 A kérdező kommentje:

5 éve szedtem fogamzásgátlót és minden egyes szemet besze4dtem de volt egy hónapom amit egész végig véreztem elmentem nőgyógyászhoz hát igen van peteérésem bogyó szedés közben abba kellett hagynom, nem azért feküdtem le a párommal hogy a nyakába varjam a gyereket meg rácsimpaszkodjak mert nem lennék rá képes én voltam az aki összeveszett vele hogy én nem fogok oda költözni hozzájuk akkor jön látogatni amikor akar de ő mondta hogy de már pedig azért is megbeszéljük a szüleivel. Ezért tettem fel a kérdést nem azért hogy énlegyek egy utolsó szemét aki elbassza mindenkinek az életét.

A hugom nem tini nem tudom hol láttátok azt leírva de valamelyik kedves válaszoló már azt is kitalálta. Egy 4 éves lányról van szó.

2011. márc. 17. 07:19
 89/134 anonim ***** válasza:
76%
5 éve szedtél fogamzásgátlót?! A .....szádat! Adtam volna neked olyan két pofont, hogy a fal adta volna a másikat. Csezdmeg én még nem is menstruáltam 14 évesen! Hova fajult ez a világ? úristen! Jobb, ha vigyázok a fiamra, mert elkapja egy ilyen liba, azán leszek én is nagymama 40 évesen!
2011. márc. 17. 07:47
 90/134 anonim ***** válasza:
87%
Sokkal durvábbat írtam, csak kimoderáltak! A lájtos helyekre képzelj sokkal, de sokkal csúnyább szavakat. És még finom voltam és nőies!
2011. márc. 17. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!