Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » állapotos vagyok megtartjuk a...

állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?

Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek
2011. márc. 16. 11:49
 111/134 anonim ***** válasza:
7%

én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy gusztustalan, hogy itt egyes nőknek anyáknak, van pofája azt kivánni egy másik anyának, hogy ne szülje meg a gyerekét...

És ha nektek mondana valaki ilyet? Nem kérte a lány, hogy itélkezzetek felette.

Egyébként szerintem meg dicséretes, hogy a felelőtlenséged ellenére (hogy becsúszott) a babáért már vállalod a felelőséget! Sok erőt kivánok a továbbiakhoz.

2011. márc. 17. 17:47
 112/134 anonim ***** válasza:
84%

Ezen az utolsón de jót röhögtem..xD

Dicséretes hogy a híd alá vállal még egy gyereket is.. Vállalja a felelősséget..

A felelősség vállalása nem abban merül ki, hogy valaki megszüli a vakvilágba a gyerekét, hanem mérlegel, hogy a gyereknek mi a legjobb! Nem pedig saját magát helyezi előtérbe, mert ő babázni szeretne, meg ő szívesen nyomorog, csak anyának nevezhesse magát, és ne kelljen együtt élnie egy ilyen döntéssel, hogy nem tudta vállalni.. Kizárólag a saját érdekében dönt így a kérdező, nem azért, hogy a gyerekének jó legyen!

Ez ÖNZÉS, nem pedig felelősségvállalás!

2011. márc. 17. 18:03
 113/134 anonim ***** válasza:
77%
Ja, mellesleg az itt tiltakozó 98%-nak komoly érdekei fűződnek ahhoz, hogy rossz tanácsokat adjanak nem tudtad?
2011. márc. 17. 18:04
 114/134 anonim ***** válasza:
18%

majd amikor közli veled valaki, hogy nem vagy elég jó, ahhoz hogy gyereket vállalj, és el kéne vetetned, na majd akkor jusson eszedbe ez a pár sornyi eszmecsere!

Elvetetni pedig igenis a könnyebbik út, mint ahogy rengetegen megfutamodtak volna, csak azért mert még fiatalon szórakozni, pasizni, tanulni akarnak, nem pedig pelenkát cserélni, havi 40 ezer forintos segélyből. Úgyhogy én igenis becsülöm a kérdezőt, nem azért mert összehozták a gyereket, hanem azért mert vállalta a felelőséget!

2011. márc. 17. 18:25
 115/134 anonim ***** válasza:
87%

Egyébként szerintem meg dicséretes, hogy a felelőtlenséged ellenére (hogy becsúszott) a babáért már vállalod a felelőséget

És ez miben nyilvánul meg? Az a nagy felelősség,hogy világra pottyantja? A kérdező anyja fogja eltartani,apja nem lesz 1-2 hónap múlva azt már most megmondom.

Más f@szával igen könnyű verni a csalánt.. Ráadásul a szülőket lefogadom senki nem kérdezte meg,hogy mi a véleményük,kész tények elé lettek állitva ,hogy márpedig igenis fel fogsz nevelni,etetni,ruházni még egy gyereket a két sajátodon kivül,mert az unokád és KÖTELESSÉGED. A kérdező döntésébe meg nem szólhat bele senki,mert már kemény 1 éve nagykorú,a barátja még a gimnáziumot sem járta ki,de mindnekinek MUSZÁJ elfogadnia az ő önkényes,önző döntését. Neki vajon nincsenek kötelességei? Csak jogai,azért mert felcsinálták?? Ha ti egy iylen embert felelősségteljesnek tudtok nevezni,akkor azt nem is kommentálom.Ráadásképp olyan nagyon felelősségteljesek voltak,hogy egy gumit nem tudtak felhúzni ... Ha a 17 éves taknyosnak nem is,legalább a lánynak lehetett volna ennyi esze!De nem volt! Szeirntem a csíráját sem mutatja a felnőttségnek a kérdező,a gyerekek meg ne szüljenek.Azért mert a kényelem előrébb volt a védekezésnél most beszopatnak 2 családot. Gratulálok.

Aki meg irta,hogy irigy boszorkák azon jót röhögtem,mégis mire lennék irigy? Hogy megszüli a gyerekét a semmire aztán kuncsorog majd a segélyekért ?(amit SAJNOS meg is fog kapni)Egy gyereket nem megcsinálni meg világraszarni nagy tudomány,meg felelősségteljes gondolkodás már ne is haragudjatok

2011. márc. 17. 20:40
 116/134 anonim ***** válasza:
67%

14:06 .-os vagyok.

Utolsó válaszolóval teljes mértékben egyet értek!Azért felelősségteljes mert megszüli a nagy büdös semmire?

Nem dicsőség és nem is megfutamodás volt mikor abortuszra mentem,de ha már hülye voltam és nem úgy volt az akkori anyagi,családi stb helyzetem akkor a sok rossz közül talán a jobbat választottam.Mai napig sz@r az egész visszagondolva is,de talán így volt a jobb.És mai napig bánom az egészet,tudom,hogy most itlehetne az a csöpp gyermekem,de nem ez van.MaI napig ha bele-vissza gondolok az egészre akkor érzésekbe se tudom önteni azt ami van velem,talán ha megadatik újra-megfelelőbb hátérrel akkor valamennyire enyhülni fog ez az érzésem.

De talán még mindig jobb így.

20/N

2011. márc. 17. 22:18
 117/134 anonim ***** válasza:
88%
Írtam már ide néhány hozzászólást, és a véleményem még mindig az, hogy ez a lány akkor sem fogja elvetetni a gyereket, ha mi 20 centiről üvöltenénk a fejébe, hogy VETESD EL!! Elhatározta, hogy tönkre teszi a fiú családját, a sajátját, és még a nyomorba született gyerekééit is. Hát gratula hozzá. Aztán majd ő is megy a gyerekkel a karján, pohárral a kezében, és metrókocsiból metrókocsiba jár kéregetni. Mert máshogy nem fog megélni. De mit is várhatnánk egy gyerektől? 19 éves. Az még nem felnőtt. Azért, mert nagykorú, az még nem azt jelenti, hogy benőtt a fejelágya. Szerencsétlen gyereket sajnálom, akinek majd küldhetünk sms-t, hogy jól lakjon...
2011. márc. 18. 07:11
 118/134 A kérdező kommentje:

Kedves válaszólók!

Nem az volt a kérdés hogy milyen szemét ember vagyok és miből hogy fogom eltartani a gyereket szerintem. Hanem hogy hogy beszéljük meg párom édesanyjával. Ami rendeződött és maradok itthon a babával.

Felháborít az hogy egy egy mondatból ti szültök egy történetet aminek a valósághoz nincs semmi köze. Aki meg nem tudja hogy egy 4 éves gyerek már ovis azt csak sajnálni tudom. Az életemről semmit nem tudnak azt sem hogy nöttem fel azt sem hogy a család hogy fogadta a babát. Nem kész tények elé lettek állítva a szülők édesanyámékkal órákon át beszéltük mi lenne a jó.

Lelehet állni az ócsárolással köszönöm

2011. márc. 18. 07:25
 119/134 anonim ***** válasza:
72%

Na ezt a választ biztos nem a kérdező írta, mert ebben vannak kis és nagybetűk, mondatvégi írásjelek,stb.

De azért biztos mindenki örül, hogy megoldódott a probléma.

Sok szerencsét.

2011. márc. 18. 07:27
 120/134 A kérdező kommentje:
De a kérdező írta, már egyik hozzászólásomban írtam hogy nem költözök páromhoz.
2011. márc. 18. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!