állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
Nem akartam írni de...
Hogy Te nem vagy 100 -as és így vállalsz gyermeket.Az ilyen felfogású embert nem szabadna hagyni tovább szaporodni!
Hugica átköltözik anyucihoz?!Bazzd annak a csöpp gyermeknek már kell a külön szoba!Hugod életét teszed tönkre.Persze most még elmegy ,de ha oviba kerül?Akkor mi lesz?Kell neki a külön tér!
Te meg nemhogy felnött vagy de még gyerek se!Igazi Hülye inkább!
Ilyen embernek szülni?Gondolj már bele,most nem veszik fel az olyat akinek nincs x tanulmánya és gyakorlata nemhogy még ha ott lesz egy gyerek!
És szerintem meg csak és kizárólag annak kellene gyedet és gyest kapni aki dolgozott min 1-2 évet!Nagyon szép és jó fiatalon szülni(én is ezt szeretném)de ne más adójából nevelje már a gyereket!Ha nem lennének ilyen segélyek akkor több maradhatna az emberek zsebébe,tudna élni az ember és nem azért gályázni, hogy az ilyenek meg éljenek mint marci hevesen!Fizetésemből olyanokat vontak ,hogy a fülem ketté állt! Ilyen tanulmányi adó olyan adó...Azért qrva jó,hogy vonnak minden szart és más él jól belőle.Abból amiért én vért izzadva dolgozok a +50 fokokban a napon aszalódva!
20/N
20 év alatt szültem, érettségi nélkül.Soha egy percig nem laktunk egyik szülőnknél sem, és semmi segélyt nem kaptam. 5 éves még nem volt a gyerekünk, amikorra felépült a saját házunk, most pedig már eltelt 15 év, és mi utalunk havonta 15 embernek nettó 110.000.-ft-ot.Szóval nem kell általánosítani.
Kérdező, te olyan buta vagy, hogy nem találok szavakat.
14:16-oshoz hasonló eset jó példa rá, hogy az ember fiatalon is lehet elég talpraesett és élelmes, hogy szép jövőt építsen a gyerekének. Sajnos ez nagyjából minden ezredik terhes fiatalra igaz..
Az ő esetükben biztosítottak voltak a feltételek, mint pl. saját lakás, de ha ő az elért sikerei ellenére is azt mondja a kérdezőre, hogy hülyeséget csinál, akkor talán ő tényleg tudja, miről beszél..
Nagyon sajnálom szegény kicsit, hogy ilyen helyre kell születnie.
14:06 -os vagyok.
Azért azt az egyik kedves válaszoló se gondolja komolyan,hogy minden 18 -20 év közötti ekkora gyííík!?És ennyire nem ismeri az életet.
Mi ez az éretségi mánia?Mitől vagyok külömb ,hogy nem 4 évet tanulom az általános anyagot,hanem elmegyek szakmára?Nagy szar az éretségi!Nem attól lesz valaki felnőtt.
Nem éretségihez kell kötni ,hogy szülhessen valaki meg korhoz,főleg,hogy 18 évesen már felnőtt maáért felelős személy!Inkább ha kötni kellene valamihez az akkor egy pszihikai vizsgálat.Hogy adott esetben ténylegesen felnőtt -e az az ember egy gyermek neveléséhez.
Azért ez az érettségi mánia, mert az átlagos (!) ember semmire nem fog menni 8 általánossal az életben. Van aki tehetséges valamiben, és megy neki suli nélkül is, de az ilyeneknek általában annyi eszük is van, hogy ismerjék mi az a fogamzásgátlás. De egy átlagember legfeljebb konyhásnéninek mehet majd a 8 általánosával. Ha még pluszban az apuka is ilyen, akkor meg aztán pláne nem kéne még plusz egy gyerek oda.
De úgy általában is, két alig felnőttnek még nincs meg az az alapjuk, ahova lehet gyereket vállalni, akit aztán teljesen önerőből fel tudnának nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!