állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
Annak aki fel van háborodva a "nagyikra", én pl írtam, hogy támogatom amiben tudom, de nem költözhetnek oda. Nem kényszeríthet se a fiam, se senki, hogy befogadjak valakit, a fiam se lenne tenyéren hordva ne félj, kivenné a részét.
Nem szétszedni akarom darabjaira a kérdezőt, annak semmi értelme, csak reálisan gondolkozom, még egyszer mondom támogatnám a gyereket amivel tudnám, meg a fiamat is arra sarkallnám, hogy látogassa, foglalkozzon vele, segítse pénzügyileg meg mindenféleképpen őket, de az összeköltözést nem tartom szerencsés ötletnek.
Te is tudod, hogy az ilyen fiatal kapcsolatok nem tartanak soká, 2-3 év múlva majd milyen képpel tennéd ki a házból a lányt ha a fiad megunja?
Egészen más tál tészta, ha a lánynak nincs ahová menjen, pl kidobják otthonról, az más, de ez jelen esetben nem így van, mert az anyukája támogatja.
Nyugi aki rossz indulatúan beszólongat csak irigy. Én 20 éves leszek és 20 hetes kismama vagyok. Nem szégyellem sőt büszke vagyok rá. Férjem van aki szeret és maximálisan mellettem áll mindenben. Én nem dolgozom és még a szüleimnél lakunk de a férjem dolgozik. Büszkén emelt fővel megyek végig az utcán és nem hagyom hogy bárki is elítéljen! Mindenkinek van saját udvara söprögessen azon.
Kérdező ne foglalkozz a rossz indulatú válaszolokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!