állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek2011. márc. 16. 11:49
31/134 anonim válasza:
Tisztában vagy vele, mennyi pénzt fogsz havonta a "baba után kapni?"
32/134 A kérdező kommentje:
a gyest + családit
2011. márc. 16. 12:47
33/134 anonim válasza:
Tévedsz édesem!!Nagyon nem magadnak szülöd azt a gyereket!!Vagy talán a te fizetésedből lesz eltartva???És te fogod neki kifizetni a gyógyszereket??Kaját??Pelenkát?És hogy meleg legyen?...stb Vagy talán a 9.-es párod??Istenem!!Fogd fel!!Nem magadnak szülöd hanem a nagyszülőknek!Mivel ők fognak titeket nagyon felelősségteljes szülőket és egy kisbabát eltartani!
34/134 anonim válasza:
Nem kéne ezt a lányt támadni szerintem ketten kellettek a tánchoz és nem egyedül esett teherbe. Mind a ketten felelősséggel tartoznak a tetteikért nem csak az egyik vagy a másik fél. Elvégre nem erőszakolta meg a fiút és egy 17 éves kamasznak már illik tudnia hogyan lesz a gyerek. Egyetlen dolgot tudok tanácsolna egy őszinte beszélgetést a fiú szüleivel ahol konkrétan rákérdeztek a dologra. Lehet hogy megengedik lehet hogy nem ez kétesélyes a felelősséget azonban így vagy úgy de ketten kell vállaljátok. Nem muszáj "csak" a baba miatt össze költöznötök vagy együtt maradnotok hidd el hogy egy kényszer össze költözés rosszabb mintha külön élnétek. Ott csak ki lennél szolgáltatva és valami azt sugja nem lenne felhőtlen életed. Mindig is te lennél az az utolsó aki felcsináltatta magát szegény ártatlan fiukkal és most a nyakukra költözött egy gyerekkel. Egy idő után megbánnád ezt. Próbáljatok valami mást kitalálni nekem ez a véleményem.
35/134 anonim válasza:
Egy igazi szülő nem ilyenkor hagyja cserbe a gyerekét mikor annak a legnagyobb szüksége lenne rá. Aki nem így véli nem való szülőnek.
36/134 anonim válasza:
25 ezer a gyes, 12 ezer a családi pótlék, ha jól tudom.
37/134 A kérdező kommentje:
kedves 12:51 es köszönöm szépen.tudom nagy felelőtlenség hogy nem eröltette a páromra óvszert igen hibáztam de nem érzem szemétnek magam mert nem ölöm meg a gyerekemet, hanem a lehetőségekhez képest próbálok neki mindent megadni majd amit csak tudok. és baba mellett is belehet fejezni az iskolát főleg ha estin járok mert arra a 3 órára tudna vigyázni az édesanyám a babára ezt már megbeszéltük
2011. márc. 16. 12:54
38/134 anonim válasza:
MOst lehet, hogy durva leszek. Ti valami kisebbségi csoporthoz tartoztok? Magyarán cigányok vagytok?! Mert esküszöm ilyen barmokat eddig csak azok között láttam. A helyesírásod egyenlő a nullával. Sőt.. a dupla nullával. A "hapsid" meg inkább verte volna tele a markát. Ideszülitek a világra ezt a gyereket, aztán majd elvárjátok, hogy az állam támogasson benneteket. Nagy büdös...l.f.aszt! Vetesd el, és menj el pszichológushoz!
39/134 A kérdező kommentje:
nem vagyok CIGÁNY és nem az államnak szülök. ha nem tettszik nem kell hozzászólni
2011. márc. 16. 12:57
40/134 anonim válasza:
gyerekek vagytok még, főleg a "párod". estin, bukdácsolva, még egy középiskolát se tudtok elvégezni...
és mi az, hogy "elveteti" tőled a babát?! ilyen baromnak akarsz te szülni?!
más: a gyes 25 000 Ft, a csp. 12 000 Ft...ebből akarod magadat és a babát eltartani? Ne viccelj már, fogalmad sincs az életről. gondold ezt át még egyszer, kérlek. "párod" gyerek még, rá nem lehet számítani-érthető módon, védekezni se hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!