Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » állapotos vagyok megtartjuk a...

állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?

Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek
2011. márc. 16. 11:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/134 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen megértem, hogy nem akarod megölni a babát, én sem lennék rá képes.

De ahogy már többen is írták előttem, túl fiatalok vagytok még a családalapításhoz. A párod még nem is nagykorú, jövedelmetek nincs, nem beszélve arról, hogy az adott körülmények között (előre látható családi konfliktusok), jó eséllyel a kapcsolatotokat is tönkretenné a korai gyerekvállalás. Nagyon életszerű, amit föntebb mondott valaki, hogy a párod szülei a párod életének tönkretevőjét látnák benned, és csak idő kérdése, hogy a párod mikor kezdene ezzel egyetérteni. Nagyon ritka, hogy valaki egész életében akarjon egy olyan kötöttséget, ami 17 évesen "becsúszott". De ez 19 évesen is igaz lehet.

Azon nem gondolkodtál, hogy örökbe is lehet adni? Valószínűleg mindenkinek jobb lenne (a gyereknek is). És később, érettebb fejjel, jobb körülmények között, akarva (!) még vállalhattok gyereket, ha úgy alakul. Így viszont sajnos jó esélyed van rá, hogy néhány éven belül magadra maradsz egy gyerekkel, apa nélkül, pénz nélkül és esély nélkül arra, hogy normális életet élhess.

Legyetek bölcsek, és sok szerencsét, kitartást kívánok a továbbiakhoz!

2011. márc. 16. 12:30
 22/134 anonim ***** válasza:
90%
hány hetes terhes vagy? dolgozol? vagy tanulsz? a baba apja tanul még? milyen tanulmányi terveitek voltak a baba előtt?
2011. márc. 16. 12:35
 23/134 anonim ***** válasza:
94%

Hányadik héten vagy? Orvosnál is voltatok már?

Szerintem nem fogják megengedni a szülei, hogy hozzájuk költözz a babátokkal. Általában erről úgy gondolkoznak a szülők, hogy a fiuk tönkretette az életét.

Persze vannak kivételek.

Én nem is erőltetném az odaköltözést. Hidd el, hogy te magad sem éreznéd jól nálunk a hétköznapokban. Kicsit gondolj bele...

2011. márc. 16. 12:36
 24/134 anonim ***** válasza:
25%

Na ezek aztán nagymamák! És a legrosszabb az, hogy még szilárdan azt is hiszik, hogy igazuk van!

Hát egy nagy frászt! Ti, akik úgy nyilatkoztok, hogy "a gyerek", abba nem gondoltok bele, hogy az a saját UNOKÁTOK?

A "lány" pedig az unokátok ANYJA? Hogy nem lehet ezt felérni ésszel? Persze, hogy korán jött, de ez már nem a ti döntésetek, a ti döntésetek akkor volt, amikor a saját családotokat alapítottátok meg! Mostmár ez a gyerekek családja, és ha anyák vagytok, akkor a lehetőségeitekhez képest TÁMOGATNOTOK KELL őket! Hát ez van! Ez már nem a ti meccsetek! Ahhoz meg főleg nincs joga senkinek, hogy abortusszal megölesse az unokáját!

Na még egy utolsó, csak hogy leessen az állatok! Vannak olyan családok (az igazi családok), ahol direkt azt kérik a gyerekeiktől, hogy legyen együtt majd a család, a szülői házban alapítsanak családot, hogy mindig közel lehessenek az unokáikhoz! Persze, ahol megtehetik, de ennek semmi köze ahhoz a "majd most én megmutatom, hogy ki az úr a házban" című hősködéshez, amit itt olvasok, hogy megtehetné ugyan egynémely NAGYMAMA, de "az én házam", meg blabla...

SZÉGYEN.

Lehet lepontozni.

2011. márc. 16. 12:36
 25/134 anonim ***** válasza:
62%
Én is azt mondom ,hogy vetesd el! Lesz majd gyereked akkor, ha felnőttetek. Csak a gyerekkel tolsz ki. Megmondom őszintén, én sem engednélek oda. HOgy lehettél ennyire felelőtlen?! Miért nem szorítottál kalmopirynt a térded közé? ejnye-ejnye
2011. márc. 16. 12:38
 26/134 anonim ***** válasza:
100%
figyi én 32 leszek, de úgy látom, hogy nehéz lesz a babázás (jun2-re várom), olyan kilátástalanná vált a magyarországi helyzet és abból a 13000-ftos családiból kib..ott nehéz lesz ellátni, igaz az apuka segít mindenben és nekem már van saját házam! de akkor is, a babakelengye nagyon sokba lesz, babakocsi, ágy, pelus, stb...stb.. ezeket miből fogod kifizetni.. nekem is véletlenűl lett és nagyon félek, hogy rendesen el tudom-e látni... addig semmi pénz nem jár.. a te nyakadon a baba, ti meg az anyósék nyakán.. borzasztóan hangzik... gondold át!!! örűlj, hogy van lehetőséged megválasztani..hogy akarod vagy nem.. a lehetőséged később is adott!! de persze ezt te tudod...
2011. márc. 16. 12:39
 27/134 A kérdező kommentje:

8 hetes terhes vagyok igen voltam már orvosnál, én estin tanulok még 1 évem van az éretségiig párom most 9-es bukott újra járta és valószinű most át is fogmenni. én már nem akartam tovább tanulni mert lassacskán babázni szereték ami most összejött.

Nem a párom szüleinek és nem is az én szüleimnek szülöm meg a gyereket hanem magamnak. párommal beszéltünk róla mondtam neki nélküle is felnevelem ha kell én is apa nélkül éltem 14 évet és jól megvagyok anyu egyedül nevelt már van egy hugom és egy nevelőapám. erre párom közölte hogy ha úgy döntök ő elveteti töllem a gyereket

2011. márc. 16. 12:41
 28/134 A kérdező kommentje:
csak baba ágy kéne, pelenka van a legkisebböl babakocsi is ruha is van. meg az tisztálkodó szerek és az ilyenek nincsenek meg
2011. márc. 16. 12:42
 29/134 anonim ***** válasza:
89%
A mérges 12:36 vagyok. A párod meg egy f@szkalap. Nem irigyellek, kérdező.
2011. márc. 16. 12:43
 30/134 anonim ***** válasza:
94%

Csupa móka és kacagás az élet, komolyan, így szülni babát, hogy ő még csak kilencedikes, bukdácsol, te estin, még az érettségi sincs meg, de már nem akartál tanulni, mert babázni szerettél volna? Basszus, a baba nem játék, nem tudod feltenni a polcra, legalább húsz évre "kapod"...

Annyira fel tudnak az ilyen gyerekek mérgesíteni... Miből fogod eltartani? Miből fogsz neki ételt, gyógyszert, pelenkát venni? Váltócipőt az oviba, tanszercsomagot a suliba? Térjetek már észhez, komolyan!

2011. márc. 16. 12:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!