állapotos vagyok megtartjuk a babát, szerintetek hogy beszéljük meg párom szüleivel hogy had költözzek oda a babával?
Figyelt kérdés
Anyuja nem örül neki mert még csak 17 éves a fia és párom velünk szeretnelenni hozzánk sajna nem költözhetm ert hugommal vagyo kegy szobába én 19éves lány vagyok segítsetek2011. márc. 16. 11:49
131/134 A kérdező kommentje:
2 éve
2011. márc. 18. 11:30
132/134 anonim válasza:
Tegnap tudtam meg hogy fiam lesz és most nincs a világon nálam boldogabb ember. Annak tartanak azt gondolnak mások amit akarnak azért mert még csak 20 éves vagyok azért mert nem fejeztem be a sulit, vagy mert nem dolgoztam. Van egy férjem aki szeret tisztel megbecsül a környezetem kivétel nélkül támogat és örül neki és nekem csak ez az ami számít. Boldog vagyok nagyon is. Egy felelőtlen r..banc ha úgy tetszik de egy nagyon boldog felelőtlen ri..banc.
133/134 A kérdező kommentje:
kedves utolsó gratulálok :)
2011. márc. 18. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!