Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazam van hogy 1 forinttal...

Igazam van hogy 1 forinttal nem akarom támogatni a szüleimet?

Figyelt kérdés

Van egy vállalkozásuk,az a bevétel van ami onnan jön,havi 3-400ezer

Ebből megy minden kiadásuk.

Én 23 vagyok,még diákként dolgozom,de ha végzek,jól fogok keresni.

De egy forintot nem vagyok hajlandó adni nekik.

miért?

napi 2 doboz cigit elszivnak,nem is olcsót,éves szinten ez nagyjából 1 millió forint

(4*640*365)

hozzáteszem 14 éves korom óta egy forintot se kaptam,dolgozok,eltartom magam,bár ha kérnék,adnának,de nem kell

2011. márc. 8. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
57%
utolsónál a pont...
2011. márc. 8. 16:12
 72/78 anonim ***** válasza:
100%
A szülő nem "számolhatja fel" költségként a gyereknevelést, és a gondoskodást a gyereken.Részint ez törvényi kötelezettségük, másrészt ők is megkapták a szüleiktől, és te is megadod a sajátodnak. Önzetlenül. Nem lógsz ezért semmivel.
2011. márc. 9. 20:35
 73/78 anonim ***** válasza:

De elméletileg a gyerek se számoltassa már el a szüleit a költségeiről.

Persze ebben az esetben más, de szerintem a kérdező is hibás, hogy nem tisztázta az elején a szülőkkel, hogy mennyit kell beadnia a közösbe a keresetéből.

Nem is értem ezeket a szülőket, akik ennyi pénzből nem jönnek ki, a gyerekük diákmunkából szerzett pénze "menti meg őket..."

Kérdező, állj a sarkadra, szabd meg a határokat..

Neked kell, mert úgy tűnik neked több érzéked van a pénzhez, mint a szüleidnek.

Sőt, segíthetnél nekik gazdálkodni. TUDOM, nem a te dolgod, de jól járnátok mind.

2011. márc. 9. 23:03
 74/78 anonim ***** válasza:

Szerintem a saját keresetéből semennyit. Pláne nem cigire, amivel csak egészségügyi problémákat gyártanak maguknak.

Néha a gyereknek kell felnőttebbnek lenni. Ha már a szülők nem azok.

2011. márc. 9. 23:39
 75/78 A kérdező kommentje:

"Persze ebben az esetben más, de szerintem a kérdező is hibás, hogy nem tisztázta az elején a szülőkkel, hogy mennyit kell beadnia a közösbe a keresetéből. "

KÜLÖN lakásban élek,van lakbérem,rezsim,feltöltendő hűtőm,és még sorolhatnám...miért fizessek más költségeibe?

Az enyémbe ki fizet?(páromon kivül persze)

próbáltam segiteni hogy kijöjjenek,de megkaptam többször is,hogy ehhez én nem értek...jah,én kijövök jól 80ezerből albérletben,ők meg sajátban nem 400ból...

2011. márc. 10. 06:28
 76/78 anonim ***** válasza:
Hagyjad úgyse értik,sokan a rokonukban gyerkeikben stb-jükben csak egy fejős teheneket látnak...
2011. márc. 10. 16:53
 77/78 anonim ***** válasza:

Elkerülte a figyelmemet, hogy elköltöztél már.

Akkor inkább nekik kéne támogatniuk téged.

Hogy a francba keresnek ennyit a szüleid ilyen hülyén...? Már bocsánat :$$$

2011. márc. 10. 17:22
 78/78 A kérdező kommentje:

úgy keresnek ennyit hogy kis falu,az övékén kivül egy nagyon drága kis coop van,bemenni a 10km-re levő városba oda-vissza 400ft,igy az emberek 90%-a inkább nála vásárol,a legtöbb hitelt is kap amit megad amikor családi/segély/fizu érkezik

plussz a kinaihoz képest ami a városban van,elég olcsón árul,és gyakorlatilag mindent árul amit kérnek

és a mellette faluból is sokan átjárnak

2011. márc. 11. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!