Igazam van hogy 1 forinttal nem akarom támogatni a szüleimet?
Van egy vállalkozásuk,az a bevétel van ami onnan jön,havi 3-400ezer
Ebből megy minden kiadásuk.
Én 23 vagyok,még diákként dolgozom,de ha végzek,jól fogok keresni.
De egy forintot nem vagyok hajlandó adni nekik.
miért?
napi 2 doboz cigit elszivnak,nem is olcsót,éves szinten ez nagyjából 1 millió forint
(4*640*365)
hozzáteszem 14 éves korom óta egy forintot se kaptam,dolgozok,eltartom magam,bár ha kérnék,adnának,de nem kell
nincs igazad
lehet hogy nem kaptál zsebpénzt, de gondolom volt kajád, tiszta ruha stb...
még annyit, hogy én nem engedném, hogy a 23 éves gyerekem otthon lakjon, illetve csak úgy engedném, hogyha beszáll a rezsibe meg a kajába, vagyis ha hozzájárul a költségekbe
Az hogy ők mire költik a pénzt, ahhoz meg semmi közöd, amíg INGYEN élsz náluk
Nézd, itt most fogsz kapni hideget-meleget, mert azok alapján, amit leírtál, a kevés infó miatt fikázni fognak.
Én megértelek. Ha egy gyerek így érzi, annak bizony oka van!
megvan hogy hol fogok dolgozni,szerződéssel: nem ez volt a kérdés
de évi 1 millió elmegy cigire!!!
azt lehetne bármire költeni,mondjuk nem hitelt felvenni...nem?
havi 400ból 70 kaja,70 apeh,60 hitel,90 cigi,50benzin,50 rezsi,többi meg az egyéb
Ilyen jövedelem mellett sírni? Ebből bőven ki kellene, hogy jöjjenek, mi is hasonlóan kapunk a párommal, nekünk telik a számlákra, kajára, lakáshitelre, sőt, megtakarításra is jut. Mások feléből, harmadából élnek...
Még én támogatnám a tanuló gyerekemet, nem hogy kérjek tőle pénzt, amit diákmunkával keres.
Ha nyugdíjból, rokkantnyugdíjból élnének, természetesen segíteném őket (mint ahogy segítjük a párom szüleit), de aki ilyen jól keres, az ne kéregessen...
nem lakom otthon,14 éves koromtól magamnak veszek mindent,a füzettől az utolsó bugyiig mindent
18 évesen költöztem el,addig kötelező volt otthon lakni
viszont öcsémnek megadok bármi,most is,később is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!