Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom támogatni pénzzel...

Hogyan tudom támogatni pénzzel a szüleimet, ha nem fogadják el?

Figyelt kérdés
Szeretnék hazaadni pénzt, de a szüleim nem engedik a segítséget. Egy barátom javasolta, hogy akkor a kaja- és egyéb jegyeket adjam haza, mondván, nekem úgysem kell, ami nagyon jó ötlet lenne, viszont én sajnos vállalkozó vagyok, ráadásul külföldön, és nincs semmi ilyenem. A sima pénzt meg lehetetlen odaadni nekik. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne havonta hazaadni, úgy hogy ne legyen annyira nagyon feltűnő?
2011. aug. 26. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Havonta vásárolj be nekik pl. mosópor, étolaj, kávé, stb. ilyesmiket.
2011. aug. 26. 13:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek adj pénzt, hogy havonta X összeget költsön rájuk, kajára...rokon, közeli barát...
2011. aug. 26. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, úgyis észreveszik. Esetleg nagyobb ajándékokat adj nekik ritkábban. Például ha mondjuk 2-3 év múlva veszel nekik egy új autót házassági évfordulójukra, az is támogatás és kb. ugyanott vagy anyagilag. Vagy fizesd be őket nyaralni valami olyan helyre, ahova szeretnének menni. Tudom, hogy a napi megélhetésükben ezek a dolgok nem segítenek, de az életminőséget akkor is emelik.
2011. aug. 26. 13:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél nekik élelmiszereket, mosóport meg ilyenek, és azt add oda nekik. Vagy azt sem fogadják el? Én is ilyenkor cselhez folyamadok, pl azt mondom, hogy én is kaptam, ingyen volt, és akkor elveszik. Vagy ha mondják, hogy vegyek valamit (mert pont boltba megyek én is, mert amúgy nem kérnek semmit) és mindenképp ki akarják fizetni, mindig sokkal kevesebbet mondok.
2011. aug. 26. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha feleslegesnek érzik az anyagi segítséget, akkor miért erőlteted? Próbáld más formában megkönnyíteni az életüket; szép utazások, értékesebb háztartási berendezések, vagy olyasmi, ami a kedvenc időtöltésükhöz kapcsolódik, de vagy nem tudnak, vagy nem akarnak költeni rá.

Nem hiszem, hogy ha kenyérgondjaik lennének, akkor sem fogadnák el a támogatásodat. Valószínűleg nincs szükségük rá.

2011. aug. 26. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
etel-ital ajandek csomagok, takarito vallalat, kertesz segitseg, (ha van kert), etel rendeles, viz, gaz,villany, gondolom a cegen keresztul megoldhato, hogy Te fizesd ki.
2011. aug. 26. 13:39
 7/11 A kérdező kommentje:

A nagy bevásárlással csak az a baj, hogy más országban élünk, és sajnos csak elég ritkán találkozunk személyesen. Ha otthon vagyok, mindig feltöltöm a kamrát, azzal a trükkel, hogy "ezt, meg ezt, meg ezt meg kell kóstolnotok, mert nagyon finom!" :) Innen meg szoktam nekik küldeni nagy csomagot sokszor, de jó lenne mellette mást is.

A nyaralásra befizetés nagyon jó ötlet! az autót mindig teletankolom mielőtt visszajövök, a maradék forintot meg ott hagyom, ha sikerül.

2011. aug. 26. 13:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz meg egy pár szolgáltatói csekket. Azokon rajta vannak a fizetési azonosítók, azok alapján pedig külföldről is be tudod fizetni a számláikat. :)
2011. aug. 26. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Megbizás a bankodnak, "csoportos" számlabefizetés, (átutalás) közüzemi dijak, gáz, villany, stb. Az utolsó számla kell hozzá, minden szükséges adat rajta van.
2011. aug. 26. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:
A bevásárlást intézheted internetes bolton keresztül is, mint a groby, de van olyan is, ami vidékre is szállít. De mondjuk ezt meg kell velük beszélni, nehogy elküldjék a futárt :D
2011. aug. 26. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!