Igazam van hogy 1 forinttal nem akarom támogatni a szüleimet?
Van egy vállalkozásuk,az a bevétel van ami onnan jön,havi 3-400ezer
Ebből megy minden kiadásuk.
Én 23 vagyok,még diákként dolgozom,de ha végzek,jól fogok keresni.
De egy forintot nem vagyok hajlandó adni nekik.
miért?
napi 2 doboz cigit elszivnak,nem is olcsót,éves szinten ez nagyjából 1 millió forint
(4*640*365)
hozzáteszem 14 éves korom óta egy forintot se kaptam,dolgozok,eltartom magam,bár ha kérnék,adnának,de nem kell
segitettem már,nem egyszer fizettem már ki az émászosokat amikor le akarták kapcsolni a villanyt,vagy fizettem a tüzelőt vivő embernek sok köbméter fáért
de nem kapok egy köszönömöt se,csak 1 hét múlva,hogy "jajj,nincs miből befizetni a vizet"
párom semmit nem szól,túl sokat nem is tud,tudja hogy mikor mennyit költök rájuk,bár kétlem hogy helyesli,az ő szülei mintaszülők,feleannyiból gazdálkodnak mint az enyéim,mégis ott segitenek ahol tudnak
Te írtad az első oldalon:
""havi 400ból 70 kaja,70 apeh,60 hitel, 90 cigi...""
Azaz: 90ezer Ft-ot költesz te is cigire havonta!!
Az évente: (90.000x12) 1.080.000 Ft/év !!!
Vagyis te is pont akkora összeget füstölsz el mint a szüleid.
Akkor miért is veted a szemükre, hogy ennyit elbagóznak??
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:42
Te fékezett habzású. A SZÜLEI kiadását sorolta fel. Okostóni..
"számold ki, rád mennyit költöttek születésed óta.."
Kár, hogy nem lehet kölcsönt felvenni gyereknevelésre, amit aztán az utódnak kell törlesztenie. Sose értettem az ilyen embereket.
13:42:
én 80ezret keresek diákként,abból nehéz lenne 90et cigire költeni,főleg hogy éves szinten fél dobozzal szivok el 1-1- buli alkalmával...
gyereknevelésre hitel? a szocpolt mig volt nem a gyerekre adták? akkor azt meg a szülő fizesse a gyereknek? jó vicc
"gyereknevelésre hitel? a szocpolt mig volt nem a gyerekre adták? akkor azt meg a szülő fizesse a gyereknek? jó vicc"
Tényleg. Meg a családi pótlék is. Na most akkor hogy is van ez?
Egyszóval!!! Mindenki menjen a jó büdös francba, aki itt azzal jön, hogy mennyit költött a szülő a gyerekére. Elég nagy baj, hogy pénzben nézitek a gyereket, és ha a saját gyereketeknek is rendszeresen az orra alá dörgölitek, hogy "kisfiam, te nekem eddig ennyibe meg ennyibe kerültél", hát inkább köttettétek volna el magatokat. A kérdezőnek meg igaza van! Elég jól felsorolta, mi mindennel nyaggatják a szülei, fizette a számláikat, érthető hogy besokall, egyszer gondolom, családot akar alapítani, és nem feltétlenül a kedves szülei bagópénzét fizetni, hanem mondjuk ruhát venni a saját gyerekének. Bezzeg ha úgy jött volna ide, hogy "nem telik cipőre a gyereknek, mert anyámék koporsószögeit kell fizetnem", egyből leosztanátok, milyen moslék anya, blablabla. Nézzetek már magatokba, és amelyiknek még nincs gyereke, jegyeztesse elő magát sterilizálásra, mielőtt a majdani gyerekét "Negyvenezer Havonta" névre keresztelteti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!