A férjem havi 100e at ad az exének 200at keres, a gyerek miatt adja állitolag nagyon szereti a gyereket. Szerintetek ez normális? És emiatt nem akar közös babát
19:57 Igazad van,ide csak olyanok írogatnak,akik ki tudja hányadik nőjük a "barátjaiknak",mind leluvnyázza a volt feleséget,mindennek elhordják a volt feleségeket,és teljesen biztosan tudják,hogy a volt feleségek plasztikai sebészekre költik a gyerektartást..
Én azért nagyon sok volt feleség véleményére kíváncsi lennék,nem pedig a 20-21 éves szeretőböl előlépett barátnő válaszaira.
Utánam édesapám havi 42-54000FT körül fizet, ha prémiumot kap, akár 60ezer is lehet, de én ebből egy vasat se látok ugye, mert nagyjából az egész elmegy törlesztőrészletre, rezsire, kajára, bérletre, ruhára (néha)... így még külön kérek valamelyik szülőmtől, ha szórakozni megyek, ugye ilyenkor nincs nagyon olyan részmunkaidős állás, amivel meg tudnám keresni magamnak a szórakozásra a pénzt. Szóval az a százezer forint már-már reális kezd lenni ebben a mai világban, pláne ha a törvényes gyám albérletben, vagy saját lakásban lakik, aminek kőkeményen perkálja a törlesztőjét. Hiába keres apám nettó 170et, vagy kevesebbet, aminek a 20-25%át kapom, anyám meg nettó 140et, látjátok, így is gyorsan elmegy.
17L
00:07-nek
19:41-kor válaszoltam már. Nem vagyok 20-21 éves szerető. Harminc éve élek az első házasságomban, a férjem szintén. Havi százezer egy gyerekre irreálisan sok ebből a fizetésből. Sok család kénytelen manapság ennyiből megélni. Ha ennyire lenne szükség egy gyerek neveléséhez - és még ehhez ugye a családi pótlék megy - nagyon sok család halna éhen. Apucinak el kéne döntenie, hogy új családot akar-e, vagy pedig a régit finanszírozza még hosszú ideig. De azt is megírtam az előzőben, hogy nem ismerjük az előzményeket, a válás körülményeit és az új pár képbe kerülését. Lehet, hogy a lelkiismerete diktálja az apa viselkedését.
ezért nem jövök én össze gyerekes független férfiakkal!
mert félő, hogy az én gyerekem fogja megsínyleni, vagy az én párkapcsolatom lesz kevesebb az ő baklövése miatt!
ezekből a havi elcsúszott összegekből 10-20 év múlva lakást lehetne finanszírozni az utódnak!!!vagy egyetemet 2 gyereknek, vagy sorolhatnám.
a gyerekes elvált férfiak selejtek.
össze tehetnék a két kezüket, hogy van, aki foglalkozik velük és többet akar, mint szex.
nekik már ilyen "laza kapcsik" valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!