Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találjak 2 gyerek...

Hogyan találjak 2 gyerek mellett normális munkát? Kérem írják le hol kéne keresnem

Figyelt kérdés
Igaz végzettségem nincs.Ez probléma tudom.Viszont tényleg nem létezik így olyan munka ahol hétfőtől pénteki kéne dolgozni 8-4-ig.Kérem a"tanulni kellett volna"és hasonló válaszokat mellőzzék tudom én azt magamtól is és rajta vagyok de addig is meg kell élni.Jelenleg is van munkám de egyre kevésbé megoldható a gyerekek elhelyezése.Hol találhatnék ilyen munkát?Milyen területen keresgéljek?
2011. jún. 23. 09:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
nem akarlak bántani de végzettség nélkül nem hiszem, hogy találni fogsz 8-4-ig tartó munkát.
2011. jún. 23. 09:21
 2/21 anonim ***** válasza:
63%
Ismerőssel minden lehetséges, anélkül nem fog menni. És miért ne lehetne jogos kérdés, hogy miért nem tanultál eddig? Mindenki százezreket akar keresni, rendes munkaidőben, szakma nélkül. Ez nem így megy. Nem lenne igazságos ez azokkal szemben, akit tényleg rengeteget tanultak. Tehát amíg szakma nincs, marad a gyár, vagy Saxum.
2011. jún. 23. 09:27
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Hol dolgoztál már, mi a legmagasabb iskola végzettséged, nyelvekkel hogy állsz?
2011. jún. 23. 09:30
 4/21 A kérdező kommentje:
Igazad van én is 1000-szer megbántam,hogy nem tanultam.Szeptemberben indul az iskola,de az is 4 év mire elvégzem.Gondoltam hátha mégis...úgy látom mégis itt kell ki bekkelnem ezt a 4 évet
2011. jún. 23. 09:31
 5/21 A kérdező kommentje:
Közgazdaságiba jártam de másfél év után ott hagytam és dolgoztam.Angolul megértetem magamat.Egyébként kereskedelemben dolgozok 4 éve,előtte vendéglátás volt.
2011. jún. 23. 09:33
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

nekem mások számára álom munkám van iroda meg minden ami jó és 8-4ig dolgozom, igen ez csuda jól hangzik, csak azt senki nem veszi számításba, hogy hajnal 4kor kell kelnem,hogy be tudjak érni a munkahelyre és este 6ra érek haza. Így már nem is olyan jó.

Lehet,hogy neked is sikerül találnod ilyen helyet, de az még közel sem biztos, hogy megtudod oldani a gyerekek elhelyezését.

2011. jún. 23. 09:37
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Nyelveket tanítok, illetve magam is tanulok továbbiakat.

Azt látom, hogy a nyelveket talán jobban is értékelik, mint egy diplomát (átlag diploma, nem orvosi, építész, jogász, stb).

A neten már annyi anyag van fent, hogy én egy aránylag nehéz nyelvet simán megtanultam netről (hihetetlen mennyiségű anyag van fent, youtube-on pedig sok kiejtést segítő videó van) középfokra.

Próbáld az angolodat fejleszteni, mert azzal már bármilyen irodai munkára felvehetenek - asszisztens, ilyesmi.

Addig lehet esetleg magánban takarítani, nem a legjobb munka, de te osztod be, mikor érsz rá.

8/21 napietus ***** válasza:
83%
www.kozigallas.gov.hu, itt vannak köztisztviselői, közalkalmazotti állások. van közte olyan is, amihez nem kell végzettség, pl. óvodai dajka. persze a fizetések nem túl magasak, de bértábla szerint van (eetől mondjuk el lehet térni felfelé vezetői döntés alapján), tehát ha telefonálsz, azonnal meg tudják mondani, mire számíts.
 9/21 Christina A. válasza:
19%

8-4-ig munka...magas elvárások!!!

A Te helyzetedben....

2011. jún. 23. 09:43
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Bocs,de hétfőtől-péntekig 8-4-ig tartó munka Neked még jó sokáig álom marad az biztos,amíg 2,3 diplomával gyárban a békát húzogatják emberek,ott ahol Én dolgozom.Bizony,nem is egy ilyen ember a kollégám!
2011. jún. 23. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!