Akinek beteg hozzátartozója van és neki kell gondoskodnia róla, hogyan éli meg (az ezzel járó normális életvitelről való lemondást)? Vagy gyerekként beteg testvére volt, és emiatt másként nevelkedtek mint a többi gyerek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 13:51
1/2 anonim válasza:
Sajnos ebben a helyzetben vagyok.A bátyám 22 éves és igen komoly betegsége van.Járunk orvoshoz,kapott 5 kezelést akkor jobban lett.Pár napig tünetmentes volt,de aztán visszaálltak a tünetek,tegnap volt egy hete,hogy ismét rosszul van.Amikor újra jöttek a tünetek,úgy éreztem magam,mint akit gyomorszájba rúgtak.Csak ültem és néztem magam elé.Nehéz..iszonyú nehéz!Rossz látni,hogy egyszer csak megváltozik minden...látod leépülni,de mégse mutathatod,hogy téged mennyire megvisel,mert akkor magát fogja okolni.Ezeknek az érzéseknek a kisírására való az ágyam éjszakánként.Összeszorul a gyomrom,ha csörög a telefonom,félek,hogy egyszer felhívnak,hogy már nincs többé bátyám...
19/L
2/2 anonim válasza:
Kedves első válaszoló,mennyire jól látod a dolgokat,mennyire így van!Ha kimutatjuk a fájdalmunkat,akkor tényleg magukat okolják!!!Mert őszintén szeretnek minket.Nekünk az a legnehezebb,hogy ne sírjuk el magunkat,ha ne mutatsuk a haragunkat a sors ellen,hogy ne keseredjünk el és nekik meg nagyon nehéz erősnek és egészségesnek mutatkozni,hogy mi ne szomorkodjunk.Édesapám sajnos elhunyt már,rákos volt,nagyon nehezen éltem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!