Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan találjak 2 gyerek...

Hogyan találjak 2 gyerek mellett normális munkát? Kérem írják le hol kéne keresnem

Figyelt kérdés
Igaz végzettségem nincs.Ez probléma tudom.Viszont tényleg nem létezik így olyan munka ahol hétfőtől pénteki kéne dolgozni 8-4-ig.Kérem a"tanulni kellett volna"és hasonló válaszokat mellőzzék tudom én azt magamtól is és rajta vagyok de addig is meg kell élni.Jelenleg is van munkám de egyre kevésbé megoldható a gyerekek elhelyezése.Hol találhatnék ilyen munkát?Milyen területen keresgéljek?
2011. jún. 23. 09:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

nekem van végzettségem, nyelvvizsgám, de ott a két gyerek. fogalmam sincs, mi lesz, ha mennek óvodába. ötkor kell őket kelteni, mert 6kor indul a vonatom, és este 6ra érnék csak oda az óvodába értük. helyben nincs állás.

Óvodai dajka álláshoz is kell végzettség, sőt nálunk ilyen állásra is többen jelentkeztek.

Csak az ismerősökben bíznék.

2011. jún. 23. 09:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudom én,hogy senkinek sem könnyű meg késő bánat eb gondolat de egyszerűen csak szeretnék kezdeni magammal vmi értelmeset.Nem egyből milliomos lenni csak szépen fokozatosan haladni a "létrán"
2011. jún. 23. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Ugynailyen cipőben járok.25 éves vagyok,van két pici gyerekem,gimnáziumba jártam,az egyetemet otthagytam...fogalmam nincs mihez kezdek ha letelik az anyasági,vagy valami OkJ-n gondolkodtam(fodrász,mükörmös) és nyitnék valamit,vagy vissza az egyetemre,nem tudom!!
2011. jún. 23. 12:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen én is 25 vok.Elvileg fiatal
2011. jún. 23. 12:36
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Nekem 3 jó szakmám van, és 2 pici gyerekem. Most nemrég ajánlottak volna be egy 4 órás munkába, ami közel lett volna a gyerekek iskolájához, de nyáron nem tudom őket hova tenni. Húgomnak van oda kapcsolata, és mikor megkérdeztem, hogy tudna-e segiteni a gyerekekkel a nyáron, annyi volt a válasz, hogy megoldjuk valahogy. Később kiderült, hogy ő úgy gondolta, hagyjam otthon a gyerekeket egyedül -férjem 12 órában dolgozik- mert úgyis csak 4 óra az egész, nem lesz semmi bajuk. Igy sajnos visszamondtam az állást, amit megkaptam volna, mert ezt nem. Annyit nem ér meg. Szóval csak annyit akartam mondani, hogy ha nem tudod a gyerekeket hova rakni, esélytelen, hogy normálisan dolgozzon valaki.
2011. jún. 23. 14:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen állások, ha budapesti vagy, akkor lehet találni.

Persze nem egyszerű, de távolról sem lehetetlen.

Én például dolgoztam sokáig call centerekben.

Először a T-Com nevében hívtuk fel az ügyfeleket. Automata tárcsázta a számokat, nekünk pedig fel kellett ajánlani, hogy váltsanak egy számukra (és persze a cég számára is) előnyösebb díjcsomagra. Ez 9-től kezdődött, és 4-ig, 6-ig tartott. Volt lehetőség néha túlórázni is. De rugalmas volt a munkaadó (nem a T-Com, hanem egy annak bedolgozó cég), mert akinek volt valami dolga, elmehetett pl. 1-kor vagy kettőkor. Persze előre kellett jelezni, hogy várhatóan melyik napokon meddig számíthatnak ránk. Összevissza járni nem lehetett, én is hetente csak két, mindig azonos napon mentem el korábban. Órabérben fizettek, tehát nem volt gond, hogy pár órával kevesebbet dolgoztam, mint a többiek.

Aztán voltam egy másik telefonos munkán is, ez már nem volt leányálom, mert szakkiadványokat kellett eladni cégeknek. De azért nem volt olyan rossz sem. Itt időnként közvéleménykutatást is végeztünk, legtöbbször a Szonda Ipsos-nak, pártoknak, televíziónak, de több más cég is megbízta a telefonos irodát. Pl. gyógyászati segédeszközöket forgalmazó cég. Itt is teljesen automata módon ment minden.

Volt mikor csak egy hosszú szöveget kellett elmondani az MSZP-tagoknak, máskor a Fidesz-fanoknak. :D Ők tényleg az adott párt támogatói voltak, örültek a hívásunknak. Hogy várjuk őket a felvonuláson, stb. stb. Egy üzenet volt tulajdonképpen a pártelnöktől.

Ez a munka 8-tól kezdődött, fél ötkor volt vége, ugyanúgy hétfőtől péntekig. Szintén volt lehetőség túlórára, mert nemcsak napközben mentek a közvéleménykutatások, hanem egészen este 9-ig. Szidtak is minket

2012. aug. 29. 21:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja, és mindezekhez a munkákhoz elegendő volt a sima érettségi, nem kértek hozzá nyelvtudást sem, persze az állásinterjún volt szituációs gyakorlat, szóval letesztelték, hogy alkalmas vagy-e a munkára, de én azt hiszem, hogy egy józan gondolkodású, normális ember átmegy ezeken a teszteken.

Egyik barátnőm pedig a Cetelemnél dolgozik csak érettségivel! Ez nem bank ugyan, de egy pénzintézet, ugyanolyan irodája van, és az ügyintézés is hasonló, mintha csak egy bankfiók lenne. Csak annyiban, hogy itt csak a hitelezés megy, illetve az ehhez kapcsolódó dolgok.

Hétfőtől péntekig 8.30-tól 5-30-ig, egy órás ebédidővel.

Ja, és én is dolgoztam kétszer is olyan irodában, ahol csak hétköznapokon 8-tól ill. 9-től volt a kezdés. 8 órás munkaidő, ill. kéthetente egyszer kellett bent maradni este 7-ig. Egyszer a Credigen Banknál, de ez nem tartott sokáig, csak két hétig, mivel külföldre mentem dolgozni.

Ez nem bankfiókban volt (azt hiszem, tán bankfiókjuk sem igen volt, ez sem "igazi" bank, hanem csak pénzintézet, szóval irodán voltam).

A másik pedig egy hallókészülékeket gyártó cég volt, itt a meghibásodott hallókészülékekben cseréltünk ki ezt-azt, forrasztanunk is kellett az illesztéseknél. Forrasztópáka, miegymás. :D De rendes irodában volt, íróasztal mellett, közben szólt a rádió, egy irodában csak 3-4 ember volt.

A munkaidő szintén 8.30-tól volt, és napi 8 óra, hétfőtől péntekig.

Nem mondom, hogy olyan jól fizettek ezeknél a cégeknél, de nem minimálbért kaptunk, hanem egy normális, középfokú végzettséggel elérhető bért.

2012. aug. 29. 22:01
 18/21 anonim ***** válasza:

Az 1. hozzászólásom nem ment el teljes egészében...

Na, mindegy, akkor már csak röviden.

Szóval a Vodafone-nál is dolgoztam, itt már bejövő hívásokat fogadtam az ügyfélszolgálaton, de volt olyan részleg is egy emelettel feljebb, ahol kimenő hívásokat indítottak, szintén egy-egy ajánlattal keresték meg a kollégák a vodás ügyfeleket. Ez a munka is csak hétköznapokon volt, azt hiszem 8-tól fél ötig.

2012. aug. 29. 22:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja, és ilyen telefonos munkákra mindig van felvétel, mert nem túl népszerű, mi is sokszor csak nevettünk rajta, hogy milyen papagájmunka. Nem is mindenki bírja, mert elég monoton. De jobb, mint a semmi.
2012. aug. 29. 22:07
 20/21 anonim ***** válasza:
a tanulás csak az előnyödre lehet. tanulj valami olyasmit ami érdekel és kedved leled benne.Tanulj angolul tovább, fejleszd magad, 1 fősuli ma már kell, vagy 1 jó szakma.
2014. okt. 6. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!