A férjem havi 100e at ad az exének 200at keres, a gyerek miatt adja állitolag nagyon szereti a gyereket. Szerintetek ez normális? És emiatt nem akar közös babát
már miért mondta volna bárki, hogy a tárcájában turkálsz?
senki nem mondta volna.
A próbaházasság (mert valójában ez az, amikor házasság előtt együttélnek a felek) arról szól, hogy kipuhatolja a két fél, hogy tud-e együtt élni. Hogy mik a közös tervek. Hogy a pénzügyekben egyeznek-e stb.
Bocsáss meg ,hogy ezt mondom, de h.lye voltál... és ezen már nem lehet segíteni, edd meg amit főztél!
ne a médiában hangoztatott illúzió-szövegekre alapozz már! basszus, nagyon mérges vagyok a médiára, rátok. mások életét, megítélését is elb@sszátok ezekkel a hülyeségekkel.
Anyád nem tanított neked semmit???
Kommunikáció kellett volna házasság előtt, de én megértelek.. sajnos én is "hasonló" kapcsolatban vagyok már másfél éve, de ott még nem váltak el a szülők, csak külön élnek. Gyerekek fél hónapot az apjukkal, fél hónapot az anyjukkal töltenek. Asszony maradt a házban, a barátom albérletben lakik. A ház minden költségeit (rezsi, hitel, takarító) a barátom fizeti az asszonynak. Gyerekek minden ktgégét (100%-ig) a barátom fizet, legyen az különóra, ruhák, akármi.. Mikor próbálom neki óvatosan mondani, hogy ez azért mégsincs így nagyon jól, felháborodik... asszony dolgozik, és jól keres )nett 500 at min).
A közös jövőnkről meg már nem is beszélve... Se házasságot nem akar, se gyereket...
Szóval elég gáz, most próbálok ebből a kapcsolatból valahogy kimászni...
Nem olvastam az előző válaszokat!
Ha ennyit állapított meg a bíróság gyerektartásnak, akkor ennyit kell fizetni.
Na, visszaolvastam.
Ha semmiféle papír nincs arról, hogy mennyit kell adnia a gyerektartás címén, akkor az asszony lelejmolja, de durván. Én a hatóságokhoz fordulnék, hogy állapítsanak meg gyerektartást törvényesen.
Mert ez így nem oké, hogy az asszonyt farigcsálják a plasztikai sebészen a volt férj pénzéből, amit elvileg a gyerekének szán.
Nem igazán világos, hogy miért nem került szóba mélyebben közöttetek a gyerek téma még a házasság előtt... Nekem úgy fest a helyzet, mintha megpróbálná visszahódítani a volt feleségét. Egyébként, a legrosszabb taktikával.
Nem akkarlak megbántani de a férjednek te egy kellemes partner vagy szexel vale, takaritasz utána...
A férjed ez kell nem kell neki hogy téged meg még egy gyereket eltartson. Az esküvő elött kellet volna gyerek vállalásról beszélni.
Két dolgot tehetsz:
1. Megszokod és elfogadod a helyzetet
2. Véget vetsz a kapcsolatnak.
ahhoz képest, hogy máshol egy centet sem költ az apuka az előző pereputtyára, ahhoz képest rengeteg!!!!
legjobb stratégia: felcsináltatod vele magad és lelépsz :)
szerintem megéri.
nem volt szép a férjedtől, hogy ezt eltitkolta.
oké, h szereti a gyerekét de az nem normális h 140.000 Ft költ rá havonta. Én a helyedben elbeszélgetnék vele,megmondanám neki h kapjon kicsit észbe.
Amúgy szerintem akik írták azt, hogy nem sok a 100.000 Ft vagy nagyon jómóduak vagy ők tutira egyedül nevelik a gyereküket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!