Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem duhitene fel hogy...

Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?

Figyelt kérdés

Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.

Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.

Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.

Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .

Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.

És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.

Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.

Full más lehetetett volna az életem.

Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.

Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.

Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.

Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.

Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.

2023. szept. 19. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 A kérdező kommentje:

40# az lehet de ha már egy milliomos első fatya vagyok legalább 1 lakást adatna .😀

Középkorban első szulott fiukent vinnék mindent.

Röhejes hogy gazdag a faterom aztán én meg ebből nem látok semmit.

Miért szerintetek ez nem szívás?

2023. szept. 19. 23:26
 42/120 anonim ***** válasza:
100%

"40# az lehet de ha már egy milliomos első fatya vagyok legalább 1 lakást adatna .😀"

Van ismerősöm milliomos szülőkkel, ők sem vettek a gyereknek lakást.

"Középkorban első szulott fiukent vinnék mindent."

DE NEM OTT VAGY EMBER. Csak beleolvasgattam a válaszokba, teljesen fölöslegesen rugózol ezen.

"Röhejes hogy gazdag a faterom aztán én meg ebből nem látok semmit."

Szuper, az enyém is gazdag, én se látok belőle semmit, mert a nőjére költi. Most akkor kapok tőled egy virtuális pacsit, vagy mizu? Nem te vagy az egyetlen ilyen gyerek, és azok alapján amiket írtál simán lehet, hogy apádnak még rohangál pár gyereke, akiket ugyanígy kezelt, mint téged.

"Miért szerintetek ez nem szívás?"

De, nyilván az, de ennyi erővel pl az állomosítást is felhozhatnánk

2023. szept. 19. 23:39
 43/120 anonim ***** válasza:
96%

"Középkorban első szulott fiukent vinnék mindent."

Már ahol. És most nem a középkorban vagyunk.

Te viszont visszataszító vagy.

2023. szept. 20. 00:06
 44/120 anonim ***** válasza:
95%
Örökölni így is fogsz. Bár én apád helyében írnék egy végrendeletet, hogy semmit ne örökölj, mivel apádat leszrod, a pénze viszont kéne.
2023. szept. 20. 00:10
 45/120 A kérdező kommentje:

43# ezt sok nő mondta már sose tetszik nekik az amit gondolok róluk és a feladataikrol kotelesegeikrol..

Amúgy én se vagyok szent megertem apám.megerten hogy a nők a gyengéje.lehet vannak mások is így mint én ha logikusan belegondolok én is 21 évesen csináltam az első gyerekem

Akor vajon akinek sokkal több lehetősége volt az életben 40 évesen lett volna az első?

Szerintem aligha .

Kíváncsi lennék milyen ember meg a 3 ismeretlen feltesomra is egyszer bejeloltem fecen apám azzonal letiltott szerintem fél hogy otthon lebukik.pedig nem.csinalt rosszat én előbb lettem mint a gyerekei nem csalt meg senkit.

Szerintetek ha azzonal letiltott kérdés és beszéd nélkül az mire utalhat?

2023. szept. 20. 00:26
 46/120 A kérdező kommentje:

44# remenykedem de kizart hogy oroklom legfeljebb ha megemlit a vegrendeleteben amit nem fog .

A születési anyakönyvi kivonatomban sincs bene az apa neve,nem ismert el ahoz már DNS teszt kéne hogy elismertesem ha meghal

2023. szept. 20. 00:29
 47/120 anonim ***** válasza:
100%
Mi akadályozd meg most, felnőttként, hogy felvedd apáddal a kapcsolatot? Na, persze, lehetőleg ne azzal nyiss, hogy elsőszülötként mi minden jár neked, amitől eddig megfosztott, hanem esetleg kapcsolatot keress vele. Úgyis a pénzéért sírsz, nem az apa hiányzik, akkor nyugodtan színészkedhetsz is az öregnek! HA már ennyire a pénzére fáj a fogad, ne szégyellj elk-urvulni érte!
2023. szept. 20. 07:03
 48/120 anonim ***** válasza:
27%
Amig él az öreg keresd fel,dns teszt és ha meghal jelentkezz be az örökségért
2023. szept. 20. 07:05
 49/120 anonim ***** válasza:
96%

Végigolvasva a kérdésed és a válaszaidat, azt kell mondjam, hogy iszonyat undorító jellem lehetsz és a legkevésbé sem tudlak sajnálni.

1. A saját életedért felnőttként te vagy a felelős. Másokra (pl anyádra) hárítani a dolgokat komolytalan, gyerekes dolog, amolyan incel-szokás.

2. Áradozol arról, hogy apád gazdag és te is gazdag lehettél volna, miközben tudod, hogy ő is egy alja ember belsőleg és téged is csak a vagyona érdekel.

3. Prolizni csak a civilizálatlan suttyók szoktak.

Ezek után továbbra is a valóságtól elrugaszkodva fantáziálsz és a felmenőidre mutogatsz. Lehetetlen komolyan venni téged.

2023. szept. 20. 07:27
 50/120 anonim ***** válasza:
83%

Undorító hányinger alak vagy, nem "férfi".

Ennyi. Ilyen mocsok mentalitással remélem nem tervezel barátnőt, gyereket meg főleg ne.

2023. szept. 20. 08:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!