Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem duhitene fel hogy...

Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?

Figyelt kérdés

Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.

Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.

Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.

Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .

Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.

És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.

Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.

Full más lehetetett volna az életem.

Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.

Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.

Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.

Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.

Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.

2023. szept. 19. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 A kérdező kommentje:
27# nem azt mondom hogy szegény vagyok van pénzem. De egy lakás árat nem.tudom megkeresni ennyi fizuval és gyerekek és kocsim is van elviszi a pénzt.
2023. szept. 19. 21:33
 32/120 anonim válasza:
89%
Gondolom nem azokra gondolsz, akik mondjuk 20 évesen 20-on éves bmw-kel járnak, mert azt szerintem az emberek nagyrésze simán megengedheti magának, hisz javarészt egy telefon ára.
2023. szept. 19. 21:34
 33/120 anonim ***** válasza:
97%

"De mivel már zavarja őket egykis kiabálás vagy 1 2 pofon így maskep alakul az ember élete."

Azt a qrva...!

2023. szept. 19. 21:35
 34/120 anonim ***** válasza:
100%
Szerintme ha tudtad volna a kilétét akkor se foglalkozott volna veled. Sok ilyen apa van aki elhanyagolja az első gyerekét és a második családjával már sokkal többet foglalkozik.
2023. szept. 19. 21:35
 35/120 anonim válasza:
100%
Amúgy vannak jól fizető munkák, amik végezhetőek diploma nélkül is, de azok alapján amiket leírtál, valószínű, hogy a pszichológiai teszten elbuksz. A vállalkozások nagy részére kell tőke, de ha már mindenképp házat akarsz, én első lépésnek inkább egy önerőt, vagy vállalkozáshoz elegendő tőke összegyűjtésében gondolkodnék. Alkalmazotti fizetésből nem mondom, hogy lehetettlen ház projetben gondolkodni, de az ország lakható területein nem fogsz tudni semmibe belekezdeni.
2023. szept. 19. 21:43
 36/120 A kérdező kommentje:

35# na akkor te is látod a fő problémát.

Egyedül nem.tudsz házhoz jutni meg egy jobb melós fizuval se .

Maximum egy házasság mellet 2 fizuval .

34# van benne igazsag amúgy enis megtehetem volna hogy elhagyom a gyerekem és kész alapitok új családot mert egyszeru de sose tennem .

Másodjára nem.kovetnem el ugyan azokat a hibákat.

De akor áldozam be az elsőt? Inkább maradok egyedül annyit nem ér.

2023. szept. 19. 21:51
 37/120 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ hol az a ház, falvakban pl szinte utánad dobják a kissé felújításra szorulóbbakat.
2023. szept. 19. 21:56
 38/120 anonim ***** válasza:
100%

36. Akkor most kanyarodjunk vissza a kérdés utolsó bekezdéseihez

"Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.

Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni."

Látod nem is annyira, legalábbis nem csak az anyád hibája volt.

2023. szept. 19. 21:57
 39/120 A kérdező kommentje:

38# apám is hibás igen nem kellet volna ebbe belemenie .

Maximálisan értem miért csinalta mert így pl én nekem is nehezemre esik az ismerkedes hogy a Facebook boritokepemen is kint van a gyerek .

Ha levennem lehet hirtelen 50% nőne a nők aránya akik szoba alnak velem .

De nekem már akor bűntudatom lenne ha a boritokepemrol levennem nem.hogy teljesen elmenni és új eletett kezdeni

Értem miért csináltak.apam.is új eletett csinált és anyám is .

De nekem ebből karom származott.

2023. szept. 19. 22:13
 40/120 anonim ***** válasza:
100%
Ha apádat érdekelned, akkor keresett volna, keresne.
2023. szept. 19. 22:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!