Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?
Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.
Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.
Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.
Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .
Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.
És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.
Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.
Full más lehetetett volna az életem.
Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.
Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.
Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.
Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.
Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.
Apamtol valószínű sose kapok semmit és nem oroklok legfeljebb ha említ a vegrendeleteben ami kizart .
Lelkileg ezt már rég elfogadtam csak ezt is egy sérelemkent elem meg .
Mint sok minden mást az életben.
Valjuk be engem rutul elarultak apámnak fontosabb volt hogy új eletett kezdjen mint én.
Anyám ugyan végezte a dolgát de én csak úgy mellekes voltam az új gyerekei és a családja mellet a későbbiek során.
Amúgy nem nagyon jön ehhez a kerdeshez ide de pl exem is ilyen
Jobb élet reményében simán otthagyott.
Én viszont nem ilyen vagyok.a lányom boldogsága nekem fontosabb mint a sajátom.
Simán segítenem felnotkent is akar közösen is vehetnenk lakást akar hitelre nem sajnálnám.
Nem vagyok egészséges ember sok beteg dolgom van.megis erkölcsileg jobbnak érzem magam mint a többség. Legalábbis a gyerekem tekintetében való aldozathozatalban.
Gyűjthetnek magamnak is pénzt de inkább a gyereknek rakom a babakotvenybe.
Vagy elmegyunk aztán hadj szórakozón
Én nem tudnék csak magamra költeni nem érzem értelmet.
És ezért zavar hogy viszont én nem ezt kaptam.
"Lelkileg ezt már rég elfogadtam csak ezt is egy sérelemkent elem meg ."
Biztos vagy ebben? Nem igazán így tűnik.
"Valjuk be engem rutul elarultak apámnak fontosabb volt hogy új eletett kezdjen mint én."
Sosem tudhatod, hogy a mostani családjától mikor fog lelépni 🤷🏻♀️
"Én nem tudnék csak magamra költeni nem érzem értelmet."
Ő viszont a gyerekére nem akart, lehet azokra sem fog különösebben nagyobb pénzösszeget áldozni akik a nevén vannak.
Mi ezzen a meglepő a mai "korrekt vilagban"
Mindenki boldog akar lenni áldozat hozzatal 0 senki nem fog odaalni és azt csinálni amit utal .
Ha valami rossz egy kapcsolatban tovabblepsz.elhitetik velünk hogy ez a normális de nem az.
Erkölcsileg jobbnak érzem magam mint a többség aztán ez lehet nem igaz de én így gondolom.
Amúgy végső soron mondom nem csak a pénzről lenne szó szívesen dumalnek is apámmal hogy egyáltalán tudjam honnan jöttem ki volt a nagyszulom dedszulom mit dolgoztak stb
Rossz dolog hogy nem ismerem a fél családom.
Mi lenne, ha panaszkodás és mások hibáztatása helyett te tennél valamit azért, hogy jobb legyen az életed? A többségnek nem repül a szájába a sült galamb. Te meg úgy állítod be, mintha anélkül nem is lehetne boldogulni.
Neked kényelmes elkönyvelni, hogy azért tartasz ott, ahol, mert mások jól kitoltak veled, pedig valójában te vagy az oka.
Az ilyenre mondják, hogy önsorsrontó.
Jobb akor lenne ha fognam magam és kimennek külföldre pár évre megszedni magam
Gyerekemet meg elhagynam és keresnek más kapcsolatot.
Gyerek nélkül könnyű lenne .
Ez lenne a logikus lépés. de nem a helyes döntés!
full megertem szüleim donteset de nem fogadom el én nem így döntöttem volna .
Persze próbál az ember belenyugodni az életbe elfogadni a valóságot.
Azt hogy bizony ide születtem és pont ebben a korba. abban a családban ezzel a genetikaval stb
Szulethetem volna másik országba másik korba másik családba lehetnek jóképű herceg 😀 100 szeretovel.
Meg ebben a családban is lehetnek gazdag de mégse.
Valahogy mindent le kell nyelni csak ennyi nyelestol már depressziós leszek .
És mi tart vissza, hogy "kőgazdag vállalkozóvá" valj?
Gondolom apád sem kogazdagnak született.
"Gyerek nélkül könnyű lenne"
Minek csináltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!