Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?
Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.
Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.
Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.
Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .
Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.
És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.
Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.
Full más lehetetett volna az életem.
Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.
Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.
Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.
Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.
Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.
100# mert ez egy elemi ösztön nálam.amint volt lehetőség csináltam gyermeket. szerintem apamnal is vannak ilyen ösztönök.
Én betegnek tartom ezt a mai divatot hogy full egészséges párkapcsolatban levo emberek nem vállalnak gyereket .
101
Ja, csak nem te neveled. Úgy könnyű.
102# "tovabbfejlodtek" igencsak 1 2 generáció és ezek a tovabbfejlodotek kíhalnak
Aztán maradnak a romák meg mi a szemelyisegzavaros vagy más problémákkal küzdő de élni akaró fehérek.
Érdemes minél több gyermeket vállalni jó a nemzetnek jó a családnak és az egyénnek is.
Nekem se a gyermek a problémám csak az hogy fel család al mögöttem.
103# nem én nevelem de szorosabb a kapcsolatom vele mint gondolnád nem.csak hétvégére terjed ki .
Meg en amúgy nem magamrol beszéltem most egyedülálló vagyok nyilván nem akarok új gyereket random nőktől.
Azokat nem értem akiknek működő párkapcsolat van és még se akarnak .
"100# mert ez egy elemi ösztön nálam.amint volt lehetőség csináltam gyermeket. szerintem apamnal is vannak ilyen ösztönök."
Te egy állat vagy, hogy a szaporodást ösztönökre fogod?
"Azokat nem értem akiknek működő párkapcsolat van és még se akarnak"
Hiába van kapcsolatom és hiába akarok gyereket, ha nincs rá elég pénzem, hogy kényelmesen felneveljem
105. Sok ember nem érez magában olyan ösztönt hogy szülő legyen. Szerintem inkább ne legyen gyereke valakinek minthogy legyen valami nyomás miatt és szar szülő legyen mert megbánta. De akik tényleg nem akarnak azokat se kell megértened. Nem kell mindenkit megértened.
Mellesleg nem tudhatod hogy nem akarnak vagy sem. Tele van a meddőségi központ.
108# ez lenne a természetes őseink is így éltek az a nem.termeszetes ahogy most élünk.
Annyira elkenyelmesedtunk ezt önkritikával enram is igaz sajnos én se vagyok különb.
Nekem is új kapcsolatba kéne vágnom és új családot csinálni mert csak 1 gyerekem van .
De enis inkább maradok egyedül mert sokkal egyszerűbb fizetni a szexért és szabadnak lenni .mint elolrol belekezdeni egy új kapcsolatba.
De ez se normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!